Українська
 
uah
грн

«ARTiSHOP» виставка-ярмарок 24-26 травня 2013

Aдреса
г. Харьков, ул. Сумская 25.
Харків
Посилання
Контакти

38 066 440 43 43 или Вконтакте http://vk.com/id17850641 .

Організатор
Вхід вільний
24 Тра 2013 - 26 Тра 2013
Захід закінчився
ID події:
238406
#Виставки-ярмарки

У самому серці Харкова, в ХАТОБі, відбудеться 28-а виставка-ярмарок handmade «ARTiSHOP».
За три роки існування ARTiSHOP став улюбленим місцем для творчого шопінгу для багатьох харків’ян. Основні відвідувачі наших виставок – люди різного віку, які ведуть активний спосіб життя, мають середній і вище середнього рівень доходу, а головне, цінують ручну роботу.
Наші виставки відрізняє дійсно широка рекламна кампанія, цільова аудиторія, відмінне місцерозташування (ХАТОБ – одна з головних визначних пам’яток Харкова, що знаходиться в самому центрі міста).
А головне, ARTiSHOP – це перша і найвідоміша виставка handmade в Харкові. Тому участь у наших виставка, окрім розширення зв’язків і збільшення продажів, несе ще й іміджевий характер.

Умови участі для майстрів handmade і магазинів для творчості: вартість участі – 550 грн за 3 дні. У вартість входить: стіл (80 х 80 см), стілець, оформлення дозволу на торгівлю, можливість підключити додаткове освітлення, чай, охорона на ніч.

Існує можливість брати участь зі своїм устаткуванням (стіл, стелаж, стійка, етюдник і пр.), розмір обладнання повинен бути не більше ніж 100 х 60 см. У такому випадку вартість участі – 500 грн за 3 дні. У вартість входить: оформлення торгового патенту, можливість підключення до електромережі, чай, охорона на ніч. Стілець і стіл не надаються!

Для того щоб взяти участь необхідно до 1 травня вислати заявку на ел. пошту artishop@ukr.net, в темі листа вказати «ARTiSHOP-28».

Форма заявки:
1) ПІБ
2) Місто
3) Контактна інформація (телефон, ел. Пошта, сторінка вконтакте, жж або ін)
4) Вироби, які ви будете представляти на фестивалі (наприклад: біжутерія, мило, м’які іграшки, годинники).
5) Посилання на роботи в інтернеті (якщо роботи в інтернеті не представлені, тоді кілька хорошої якості фотографій робіт прикріпіть до листа)
6) Участь з нашим або вашим столом (якщо стіл ваш, напишіть його розміри).

Карта проїзду
Повернутися до початку