Українська
 
uah
грн

Презентація колекції дизайнера Ольги Бунеску

Aдреса
Киевский Центр Украинской Культуры и Искусства. Адрес: г. Киев, ул. Хоревая, 19-В.
Київ
Посилання
Контакти
Вхід вільний
23 Тра 2013 - 23 Тра 2013
Захід закінчився
ID події:
252429
#Виставки

Запрошуємо Вас на презентацію нової колекції ексклюзивних аксесуарів ручної роботи від українського дизайнера Ольги Бунеску.
Початок презентації о 18:00.
Бренд «Ольгин дар» представить нову колекцію аксесуарів 2013, виконану з натуральних каменів, коралів і венеціанського скла.

Цього разу за визнанням дизайнера, вона надихалася естетикою українських Етномотивів і присвятила свою колекцію самобутній красі України, витоків її культури. Ефектним акцентом в колекції стала тема «намиста», яскравого і традиційного намиста, надзвичайно популярного в жіночому національному костюмі. Намисто, з давніх часів, допомагало визначати ступінь благополуччя і процвітання сімейства, адже чим більше низок з коралами прикрашає шию жінки, тим багатший будинок і рід.
 
Колекція Ольги Бунеску гармонійно поєднує сучасність і стародавні етнічні традиції, відроджує та популяризує національні українські мотиви, і тим самим йде в авангарді найактуальніших світових трендів, де етностиль зараз займає передові позиції. Ці аксесуари додадуть фарб і позитиву в повсякденне життя, стануть яскравим і стильним акцентом, як у звичайному, так і у вечірньому вбранні сучасної, веселої, сміливою і елегантною дівчини.
 
Ольга Бунеску – український дизайнер, творець власної лінії ексклюзивних аксесуарів ручної роботи під маркою «Ольгин Дар». Ольга Бунеску завжди брала участь у Ukrainian Fashion Week (у тому числі і в Ukrainian Fashion Week – 32). Ольга Бунеску співпрацювала і створювала капсульні колекції для дизайнерів Анастасії Іванової, Голди Виноградської, Христини Бобкової та Олени Серебрової. Аксесуари Ольги Бунеску у складі цих колекцій привернули увагу і завоювали популярність. Сьогодні прикраси «Ольгин Дар» представлені в шоурумах провідних українських модельєрів.
 
У програмі заходу заплановані музичний сюрприз від відомої виконавиці, Світлани Островської, сюрпризи від партнерів заходу, легкий алкогольний фуршет, спілкування в невимушеній обстановці і не тільки …

Карта проїзду
Повернутися до початку