Українська
 
uah
грн

HANDMADE-Expo 02-05 жовтня 2013

Aдреса
Международный выставочный центр, Броварской пр-т, 15
Київ
Посилання
Контакти

380445676006, 380675090678
E-Mail: v@tnf.com.ua

http://vk.com/handmadekiev

https://www.facebook.com/groups/311822168873626

Організатор
Вхід вільний
2 Жов 2013 - 5 Жов 2013
Захід закінчився
ID події:
272392
#Виставки

XVIII Міжнародна оптово-роздрібна виставка
HANDMADE-Expo

° Виставка НANDMADE-Expo була і залишається виставкою № 1 рукоділля в Україні. На сьогоднішній день, HANDMADE-Expo збирає на одному виставковому майданчику найбільшу кількість компаній, що пропонують товари для рукоділля та творчості та майстрів з авторськими роботами всіх напрямів сучасного і традиційного рукоділля.

° Вдалий час проведення виставки. Саме в жовтні закінчується відпускний період і, повернувшись з теплих країн і відправивши дітей до школи, відвідувачі та учасники виставки готові поринуть в атмосферу творчості.

° Зручне місце проведення. Найбільша в Україні виставкові зали – Міжнародний виставковий центр знаходиться в 5-ми хвилинах ходьби від ст.м. Лівобережна, і 15-ти хвилинах їзди від центру міста.

° Популярність виставки, яка підтверджується даними офіційної статистики.

° Кожен учасник досягає бажаного ефекту від участі у виставці HANDMADE – Expo, згідно з даними статистики попередньої виставки – 72% постійних учасників.

° Вдале поєднання ефективного майданчика для розвитку бізнесу з сприятливою атмосферою, завдяки цікавим заходам в рамках виставки, робить виставку незабутньою подією для учасників і відвідувачів.

Для отримання детальної інформації про виставку, умови участі, перегляду офіційної статистики і фоторепортажу з минулої виставки, отримання безкоштовного запрошення, звертайтеся до організаторів виставки.

Карта проїзду
Повернутися до початку