Українська
 
uah
грн

«ARTiSHOP» 18-20 жовтня 2013

Aдреса
ул. Сумская 25
Харків
Посилання
Контакти

Телефон для справок: 38 066 440 43 43

Організатор
Вхід:
550 uah
18 Жов 2013 - 20 Жов 2013
Захід закінчився
ID події:
352957
#Виставки

Запрошуємо Вас взяти участь у 31- й виставці handmade ARTiSHOP , що відбудеться 18, 19 і 20 жовтня о самому серці Харкова, в ХАТОБі .

За три роки існування ARTiSHOP став улюбленим місцем для творчого шопінгу для багатьох харків’ян. Основні відвідувачі наших виставок – люди різного віку, які ведуть активний спосіб життя, мають середній і вище середнього рівень доходу, а головне, цінують ручну роботу.
Наші виставки відрізняє дійсно широка рекламна кампанія, цільова аудиторія, відмінне місцерозташування ( ХАТОБ – одна з головних визначних пам’яток Харкова, що знаходиться в самому центрі міста).
А головне, ARTiSHOP – це перша і найвідоміша виставка handmade в Харкові . Тому участь у наших виставка, окрім розширення зв’язків і збільшення продажів, несуть ще й іміджевий характер.

Умови участі для майстрів handmade і магазинів для творчості: вартість участі – 580грн за 3 дні . У вартість входить: стіл ( 80х80 см), стілець, оформлення дозволу на торгівлю, можливість підключити додаткове освітлення, чай, охорона на ніч.

Існує можливість брати участь зі своїм устаткуванням (стіл, стелаж, стійка, етюдник і пр. ), розмір обладнання повинен бути не більше ніж 100х60 см. У такому випадку вартість участі – 550 грн за 3 дні . У вартість входить : оформлення торгового патенту, можливість підключення до електромережі, чай, охорона на ніч. Стілець і стіл не надаються !

Для того щоб взяти участь необхідно вислати заявку на ел. пошту artishop@ukr.net, в темі листа вказати «ARTiSHOP – 31».

Форма заявки :

1) ПІБ
2 ) Місто
3) Контактна інформація (телефон, ел. Пошта, сторінка вконтакте, жж або ін )
4) Вироби, які ви будете представляти на фестивалі (наприклад : біжутерія, мило, м’які іграшки, годинники ) .
5 ) Посилання на роботи в інтернеті ( якщо роботи в інтернеті не представлені, тоді кілька фотографій робіт хорошої якості прикріпіть до листа)
6 ) Участь з нашим або вашим столом ( якщо стіл ваш, напишіть його розміри )

УВАГА ! Кількість місць обмежена, гарантією участі є тільки завчасна оплата .

Пам’ятайте: прийнята нами заявка не є запорукою вашої участі. Як показала практика, місця на Артішоп закінчуються задовго до крайнього терміну оплати . Тому щоб уникнути непорозумінь не затягуйте з оплатою.

Карта проїзду
Повернутися до початку