Українська
 
uah
грн

«Весна, літо, осінь, зима… і знову весна…» 1-16.11.2013

Aдреса
вул. Хорива, 19-В
Київ
Посилання
Контакти

Тел.: 097-98-22-783
E-mail: olga.muzi4enko@yandex.ru
olga.muz@dolesko.com

Вхід вільний
1 Лис 2013 - 16 Лис 2013
Захід закінчився
ID події:
372402
#Виставки

«Весна, літо, осінь, зима…і знову весна…» – виставка живопису Наталії Шинкаренко.

Художниця хоче поділитись своїми емоціями, які вкладає у живописні полотна. На цій виставці буде представлено 25 робіт, створених в техніці олійного живопису на полотні, написаних протягом останніх трьох років…

За останні 8 років Наталія багато подорожувала. Відвідала більше 15 країн світу… І де б не довелось побувати – в Словаччині чи Індії, на схилах Альп чи в горах Вірменії – всюди головним, на що звертала увагу, було небо, гори, річка, озеро, море або руїни. Тобто все, з чого складається природа. Завжди – взимку чи влітку, весною чи восени, художниця знаходила щось цікаве та незвичайне. На вічній і неповторній Ганзі за тисячі кілометрів або поруч з своїм будинком на сусідньому ставку бачить щось тремтливе і тепле, для душі та ока. Звичайно, що в кожній такій ситуації мати з собою альбом та олівець неможливо, але Наталія знаходить спосіб вловити кадр, що припав до душі, щоб передати його на полотні.

«Найсильнішим враженням за останні роки, завдяки якому я почала займатись живописом, було відвідання Норвегії в 2008 році. Країна, що надихнула мене, завдяки своїй зеленій землі з незвичайними фіордами та водоспадами. Червоними віконними ставнями та дахами, вкритими травою, льодовиками з відблисками всіх кольорів, неймовірним спокоєм та тишею», – зауважує Наталія Шинкаренко.

Вхід вільний! Ласкаво просимо!

Карта проїзду
Повернутися до початку