Українська
 
uah
грн

«HANDMADE-Expo» 26 - 29 березня 2014

Aдреса
Броварской пр-т, 15
Київ
Посилання
Контакти

Тел.: 380445676006, 380675090678; E-Mail: v@tnf.com.ua

Організатор
Вхід вільний
26 Бер 2014 - 29 Бер 2014
Захід закінчився
ID події:
401837
#Виставки

XIX Міжнародна оптово-роздрібна виставка «HANDMADE-Expo» – творча виставка № 1 в Україні.

Якщо Ви новачок у сфері рукоділля, професійний майстер, власник або співробітник магазину товарів для рукоділля, сувенірів, подарунків, любитель авторських, ексклюзивних виробів або просто хочете зробити близькій людині самий незвичайний подарунок виставка «HANDMADE-Expo» саме для Вас!

° На найбільшій в Україні виставці рукоділля і творчого хобі представлений весь спектр товарів і матеріалів для всіх сучасних і традиційних видів рукоділля, творчого хобі та дитячої творчості від головних виробників і дистриб′юторів України і зарубіжних країн. А експозиція готових авторських робіт усіх напрямків сучасного і традиційного рукоділля порадує кожного. З виставки «HANDMADE-Expo» ніхто не йде з порожніми руками!

° Зручне місце проведення. Найбільша в Україні виставкова зала – Міжнародний виставковий центр знаходиться в 5-ти хвилинах ходьби від ст. м. Лівобережна, і 15-ти хвилинах їзди від центру міста. 1-й павільйон.

° Незмінна популярність виставки, яка підтверджується даними офіційної статистики.

° Кожен учасник досягає бажаного ефекту від участі у виставці «HANDMADE-Expo», згідно з даними статистики попередньої виставки – 71% постійних учасників.

° Вдале поєднання ефективного майданчика для розвитку бізнесу з сприятливою атмосферою, завдяки цікавим заходам в рамках виставки, робить виставку незабутньою подією для учасників і відвідувачів.

° Безліч презентацій, семінарів та майстер-класів для дорослих і дітей.

Безкоштовне запрошення, програма заходів, умови участі, і повна інформація про виставку на сайті.

Карта проїзду
Повернутися до початку