Українська
 
uah
грн

«Дитячий HandMade» 28-29 грудня

Aдреса
просп. Оболонський, 21б
Київ
Посилання
Контакти

handmade_ck@ukr.net

Організатор
Вхід вільний
28 Гру 2013 - 30 Гру 2013
Захід закінчився
ID події:
403574
#Виставки-ярмарки

Новорічний благодійний ярмарок «Дитячий HandMade»

28-29 грудня з 10.00 до 21.00, Міжнародна громадська організація «На зустріч мрії» запрошує на благодійну виставку-ярмарок «Дитячий HandMade», який відбудеться в рамках заходу «Рукоділля та хобі – ПЛАНЕТА HAND MADE» подарунки до новорічних свят в ТРЦ «Dream Town 2» 2 поверх!

500 дивовижних новорічних сувенірів, прикрас, елементів декору, виготовлених вихованцями дитячих будинків та шкіл-інтернатів з усієї України зібрали організатори благодійного проекту. Кожна робота – це відображення дитячих мрій та сподівань, це невеличкий крок до здійснення бажань.

7-12 листопада половина виробів була продана в рамках виставки Christmas Emotions 2014, решта буде представлена на ярмарку «Рукоділля та хобі – ПЛАНЕТА HAND MADE», де кожен відвідувач заходу зможе придбати подарунок своїм рідним і цим самим допомогти талановитій дитині, що виховується без батьків. Всі юні автори цих робіт отримають фінансову винагороду за свою творчість.

Водний партнер ТМ «Небесна Криниця» дарує всім гостям ярмарку подарунковий сертифікат на 2 бутлі високоякісної артезіанської води.

Підтримайте і Ви благодійний новорічний проект «Дитячий HandMade».

Зробіть свій внесок у щасливе майбутнє талановитих дітей!

Карта проїзду
Повернутися до початку