Українська
 
uah
грн

ARTiSHOP 11-13 квітня 2014

Aдреса
ул. Сумская 25
Харків
Посилання
Контакти

Телефон для справок: 38 066 440 43 43

Організатор
Вхід:
580 uah
11 Кві 2014 - 13 Кві 2014
Захід закінчився
ID події:
418507
#Виставки

Запрошуємо Вас взяти участь у святковій, 37й виставці handmade ARTiSHOP, що відбудеться 11-13 квітня в самому серці Харкова, в ХАТОБі.

ARTiSHOP вже давно став улюбленим місцем для творчого шопінгу для багатьох харків′ян. Основні відвідувачі виставок – люди різного віку, які ведуть активний спосіб життя, мають середній і вище середнього рівень доходу, а головне, цінують ручну роботу.
Виставки відрізняє дійсно широка рекламна кампанія, цільова аудиторія, відмінне місце розташування (ХАТОБ – одна з головних визначних пам′яток Харкова, що знаходиться в самому центрі міста).

А головне, ARTiSHOP – це перша і найвідоміша виставка handmade в Харкові, яку часто відвідують представники ЗМІ. Тому участь у виставках ARTiSHOP, окрім розширення бізнес-зв′язків і збільшення продажів, несуть ще й іміджевий характер.

Умови участі для майстрів handmade і магазинів для творчості: вартість участі – 580 грн за 3 дні. У вартість входить: стіл (80х80 см), стілець, оформлення дозволу на торгівлю, можливість підключити додаткове освітлення, чай, охорона на ніч.

Існує можливість брати участь зі своїм устаткуванням (стіл, стелаж, стійка, етюдник і пр.) , розмір обладнання повинен бути не більше ніж 100х60 см. У такому випадку вартість участі – 530 грн за 3 дні. У вартість входить: оформлення торгового патенту, можливість підключення до електромережі, чай, охорона на ніч. Стілець і стіл не надаються!

Для того щоб взяти участь необхідно вислати заявку на ел. пошту artishop@ukr.net, в темі листа вказати ARTiSHOP-37 .

Форма заявки:
1) ПІБ
2) Місто
3) Контактна інформація (телефон, ел. пошта, сторінка вконтакті, жж або ін)
4) Вироби, які ви будете представляти на фестивалі (наприклад: біжутерія, мило, м′які іграшки, годинники).
5) Посилання на роботи в інтернеті (якщо роботи в інтернеті не представлені, тоді кілька хорошої якості фотографії робіт прикріпіть до листа)
6) Участь з нашим або вашим столом (якщо стіл ваш, напишіть його розміри)

УВАГА! Кількість місць обмежена, гарантією участі є тільки завчасна оплата.

Пам′ятайте: заявка, прийнята організаторами, не є запорукою вашої участі. Як показала практика, місця на Артішоп закінчуються задовго до крайнього терміну оплати. Тому щоб уникнути непорозумінь не затягуйте з оплатою.

Карта проїзду
Повернутися до початку