Українська
 
uah
грн

Виставка ікон сімейної іконописної майстерні «Небо на землі»

Aдреса
вул. Хорива, 19-В
Київ
Посилання
Контакти

Тел.: 38 066 155 92 37 – Марія Павелко; e-mail: veselka_2003@ukr.net , www.pavel-ko.net

Вхід вільний
4 Кві 2014 - 23 Кві 2014
Захід закінчився
ID події:
420691
#Виставки

Сімейна іконописна майстерня «Небо на землі» запрошує Вас відвідати виставку ікон, що відкриється в Центрі Української Культури та Мистецтва. Виставка відбудеться у рамках щорічного виставкового проекту «Сонячний Великдень».

На виставці будуть представлені сучасні ікони із доробку майстерні. До експозиції увійшли роботи, виконані в різних техніках, зокрема, авторські інтерпретації прийомів українських та зарубіжних іконописних шкіл, сучасна творча ікона.

Виставка розпочнеться напередодні святкування Воскресіння Христового – найшанованішого Свята всіх християн. Пасха – не просто свято. Це – суть християнства. Пам’ятаючи про це, організатори присвятили саме цій події виставку своїх робіт. Особливе місце на виставці посідає ікона Воскресіння Христового. На ній Христос сходить у пекло та виводить з нього викуплений людський рід.

Майстри «Небо на землі» вітають всіх відвідувачів:

«Прямуючи назустріч воскреслому Христові, ми не йдемо мовчки − ми «перемоги пісню співаємо»! Нехай ця пасхальна пісня перемоги залунає сьогодні у кожній родині, у кожному серці. Нехай вона подарує натхнення глядачам, як подарувала його іконописцям. Христос Воскрес!»

Вхід вільний!

Карта проїзду
Повернутися до початку