Українська
 
uah
грн

«Дитячий світ - 2014»

Aдреса
Палац спорту «Україна», вул. Мельника, 18
Львів
Посилання
Контакти

Тел.: (032) 297-06-27 (28), e-mail: expo@galexpo.lviv.ua

Організатор
Вхід вільний
27 Лис 2014 - 30 Лис 2014
Захід закінчився
ID події:
451089
#Виставки-ярмарки

Напередодні казкового зимового періоду (27-30 листопада), на теренах Західної України, ПрАТ «Гал-ЕКСПО» збирає провідних виробників товарів та послуг для дітей на одному виставковому майданчику «Дитячий світ-2014». Місцем зустрічі буде Палац спорту «Україна» (м. Львів, вул. Мельника, 18), який перетвориться не лише на виставку-ярмарок продукції найкращих виробників, але й на цікаву пригоду для дітей та їх батьків.

На «Дитячому світі» ви знайдете:

• Іграшки, ігри, товари для творчості, канцелярія та товари для школи – все, щоб виростити розумника.
• Одяг та взуття для усіх юних модників – від новонароджених до підлітків, а також шкільну форма, карнавальні костюми та аксесуари.
• Товари для дітей, які стануть надійними помічниками для батьків та забезпечать комфорт для їх малюків, та допоможуть втілити не одну дитячу мрію!

Щодня вир емоцій, захоплюючі змагання, дух винахідництва, різноманітні майстер-класи, конкурси, навчальні програми, веселі аніматори та клоуни подарують для дітей та їх батьків «Мамин клуб», технічна студія «Винахідник», розважальний центр «Веселий вулик», Baby Club, Креативна міжнародна дитяча школа, творча майстерня «Сверлик», родинний центр «Мацьопа», кулінарна студія «Ложка». Навіть найменші дітки не залишаться без уваги, адже для них буде працювати «Куток дитячих забав» і розвиваючі майстерні.

Окрім того на виставці відбуватимуться професійні семінари, лекції, що стануть у нагоді, як батькам-початківцям, так і всім сучасним людям, які завжди готові до самовдосконалення. Також працюватиме «Школа майбутніх мам», де усі охочі зможуть отримати відповіді на актуальні питання.

Ексклюзивні товари ручної роботи представлять майстри з усієї України у Салоні «Зроблено з любов’ю», а також навчать рукоділлю на безкоштовних майстер класах.

Не пропустіть виставку-ярмарок «Дитячий світ-2014», адже він перетворить Палац спорту «Україна» не тільки на великий супермаркет, де за цінами виробника можна буде придбати найрізноманітніші товари для дітей, а й на ігровий майданчик для професіоналів та споживачів – всіх зацікавлених пізнати новинки, розважитися та з користю провести вільний час.

Запрошуємо майстрів ручної роботи до співпраці.

Карта проїзду
Повернутися до початку