Українська
 
uah
грн

«Країна Мрій» - 20-21 червня 2015 р.

Aдреса
Музей у Пирогові
Київ
Посилання
Контакти

380989681244 – Тетяна Гапонова

Організатор
Вхід:
100200 uah
20 Чер 2015 - 21 Чер 2015
Захід закінчився
ID події:
518618
#Фестивалі

Вже зовсім скоро, теплими літніми днями фестиваль «Країна Мрій». відкриє свої гостинні брами для натненних мрійниць та мрійників. «Країна Мрій» – це унікальний простір перетину різномаїття культур, та креативного мислення. Це територія, де красиві люди сповідують красиві думки. Де поруч – чистота душевна та екологічна. Де будь-які рухи мимоволі складаються у запальний танок, а слова – зливаються у пісенний мотив.

«Країна мрій» – це глядацький тріумф самобутніх українських артистів, гостей з Європи та усього світу. Це творчий сплав світових культур у рамках унікального, креативного простору. Ми надаємо сцени та майданчики митцям з України та різних країн світу.

Нині увага цілого світу знову прикута до України. «Країна мрій» – наш творчий місток до Європи та світу. Ця українська домінанта стала міжнародним центром культурного тяжіння. Це – нагода для світу оцінити багатство та неповторність української музики, культури та духовності.

Фестивальний плин «Країни мрій» – це сонячні вихідні, вирій посмішок, дружні обійми, кулінарні витрибеньки. Це можливість доторкнутися душею до мрії, відчути серцем мистецький світ, відкрити в собі таланти, що зачаїлися від буденності.

«Країна Мрій» – найбільший етнічний фестиваль в Україні. Він добре знаний у Європі та світі. Керманичем та ідейним наставником фестивалю є музикант та громадський діяч Олег Скрипка. 12 років зусиллями волонтерів ми утверджуємо українську самобутність, відкриваємо нові грані вже відомих артистів. Вболіваємо за українську культуру. Робимо її актуальною та модною у країні й світі.

12-та «Країна мрій» уже в червні відкриє гостинні обійми. Це станеться завдяки силі українського духу та відповідальності нашого суспільства. І ми всі разом знову заспіваємо «Країну мрій». І відшукаємо ті самі «своєрідні ходи, що сягають самих глибин» нашої української духовності. Адже саме це – основа сили й непереможності нашого народу.

Квиточки можливо придбати в театральних касах Карабас та за номером телефона 044 590 55 55.

Вартість квиточків:
Перші 100 квитків – 100 грн
Наступні 200 – 150 грн
Решта – 200 грн
Дитячий квиток з 6 до 12 років – 50 грн
Дітям до 6 років, пенсіонерам, інвалідам та учасникам АТО – безкоштовно

Ми пропонуємо народним майстрам стати учасниками масштабного етно-фестивалю «Країна Мрій». Ви матимете можливість оригінально презентувати та реалізувати свої ексклюзивні вироби, а також поділитися секретами власної майстерності з нашими відвідувачами, яких очікується близько 40 тисяч.

Народне мистецтво на Країні Мрій – це унікальна нагода представити свої товари одразу тисячам шанувальникам етно. Приєднуйтесь, разом з вами традиційна Алея Майстрів стане гостинним місцем зустрічі киян та гостей міста з різних куточків України та світу.

Для отримання детальнішої інформації щодо участі у фестивалі, звертайтеся за тел. 0989681244. Вартість участі 300 грн/м по фасаду за місце на 2 дні.

Карта проїзду
Повернутися до початку