Українська
 
uah
грн

«VI Міжнародний Форум мистецтв» - 23-24 травня 2015 р.

Aдреса
парк им. Т. Г. Шевченко
Дніпро
Посилання
Контакти

тел. 38 067 633-01-94, e-mail: strymovskiy@gmail.com

Вхід вільний
23 Тра 2015 - 24 Тра 2015
Захід закінчився
ID події:
524186
#Фестивалі

З 23 по 24 травня 2015 р. у Дніпропетровську, в парку ім. Т. Г. Шевченка, пройде VI Міжнародний Форум мистецтв. У Форумі візьмуть участь представники сценічного мистецтва з різних регіонів України: вокалісти, танцюристи і артисти різного віку. Також в рамках Форуму буде проведене Місто майстрів, на якому у форматі виставки та майстер-класів свої роботи представлять умільці прикладного мистецтва.

Міжнародні Форуми мистецтв проводяться з 2009 р. Організатором виступив оргкомітет Міжнародних фестивалів «Зоряний Крим», «Кримляндія», «VIVADiЯ!», Які з 2000 року проходили в Криму і в яких взяли участь понад 12 500 чоловік з 13 країн Близького і Далекого зарубіжжя .

Спочатку в якості концертного майданчика для Форуму була обрана Лівадія, АР Крим. І в минулих Форумах взяло участь більше 3000 осіб з України, Росії, Білорусі, Казахстану, Литви, Естонії, Молдови.

З 2015 року Форум переїжджає до Дніпропетровська. І в VI Міжнародному Форумі візьмуть участь виконавці, колективи та майстри з Хмельницької, Дніпропетровської, Київської, Полтавської областей. Концертні програми і Місто майстрів пройдуть протягом двох днів. Всі учасники отримають подарунки та цінні призи, а кращі за оцінками журі отримають призові Дипломи та запрошення до участі в Міжнародних фестивалях «Золота Мрія» у Болгарії, Греції, Лас-Вегасі.

Але головне в нашому Форумі – учасники та глядачі зможуть краще пізнати культури України та її різних регіонів, поринуть у чарівний світ справжнього творчого свята!

Підготовка до Форуму в самому розпалі. Для тих, хто хоче взяти участь детальна інформація на нашому сайті.

Карта проїзду
Повернутися до початку