Українська
 
uah
грн

Жіночий фестиваль Best Woman 2, «Між небом та землею»

Aдреса
вул. Хрещатик, 2
Київ
Посилання
Контакти

063 057 4616

Вхід:
100 uah
5 Гру 2015 - 5 Гру 2015
Захід закінчився
ID події:
580110
#Фестивалі

Чого хоче жінка? Відповідь на це питання не зміг дати ні Мел Гібсон, ні Фрейд. Але організатори Best Woman точно знають: кожна жінка хоче висипатися і все встигати, щасливу сім′ю і подорожі, їсти і не товстіти, будувати успішну кар′єру і залишатися жіночною, норкову шубу і останній iphone, завжди свіжий манікюр, тортик і принца на білому коні.

Якщо ваш список бажань схожий – це означає, що прийшов час потрапити на наймасштабніший жіночий фестиваль – Dest Woman-2, «Між небом і землею»! (подробиці на сайті фестивалю)

На фестивалі буде дві тематичні зони – рай і пекло, де ми зануримо вас в атмосферу перевтілень, адже в кожній жінці є щось від ангела, чортиці і не тільки. ;)

Рай – територія, де кожна зможе відчути себе богинею в компанії красивих накачаних ангелів, які пригощатимуть фруктами та стравами небесної кухні. Ви зможете відпочити в ангельській лаунж-зоні, пошопитись в раю і зробити купу фотографій (на заздрість подругам).

Пекло – це темна сторона, де є смачне печиво, до біса привабливі чорношкірі демони з червоними крилами, які в свою чергу будуть пригощати гарячою їжею і чорним шоколадом. У пекельній лаунж-зоні немає часу для відпочинку – це місце вогненних шотів, гострої їжі, тату-салонів і скажено приємного шопінгу.

І це далеко не все! Більше 20 спікерів, таких як: Маргарита Січкар, Наталія Холоденко, Роман Мідний, Олександр Олимський, Ганна Валенса, Дмитро Вольф, Алла Задніпровська, Ганна Петрова, Світлана Керімова, Світлана Вольнова допоможуть поглянути по-новому на питання покликання, щастя, сім′ї, грошей , кар′єри, стилю, сексу і любові.

Шоу-програма розроблена з урахуванням всіх жіночих фантазій! Найкрасивіші чоловіки будуть балувати вас своєю сексуальною пластикою, іскрометним гумором, мужніми голосами і енергійною музикою.

Краса врятує світ, а у нас на фестивалі її буде дуже багато. Нон-стоп працюватимуть візажисти, перукарі, стилісти, масажисти, косметологи – все заради жіночого задоволення. І це тільки частина програми!

«Best Woman-2» відбудеться 05 грудня в Українському домі.
Організатори – фестивальне агентство «Ніде Яблуку Впасти».
Вартість квитка для жінок до 5 грудня – від 100 грн.

Детальніше ознайомитися з фестивалем можна на сайті

Купити квиток можна тут

http://bestwomanfest.com/?utm_source=partner

Карта проїзду
Повернутися до початку