Українська
 
uah
грн

ХІІ Міжнародна виставка «Золоті руки майстрів» - 15-17 квітня 2016 р.

Aдреса
Броварской пр-т, 15, павильон № 2
Київ
Посилання
Контакти

Тел.: 380-68-358-35-50; тел/факс.: 044-559-56-45; E-mail: fairybeads@mail.ru, vistavka-pr@mail.ru

Організатор
Захід закінчився
15 Кві 2016 - 17 Кві 2016
ID події:
612820
#Виставки

Дорогі любителі рукоділля і творчості!

З радістю повідомляємо вам про нашу майбутню зустріч на ХІІІ Міжнародній виставці рукоділля і творчості Золоті руки майстрів.

Золоті руки майстрів – це не тільки нові ідеї, творчі проекти, приємні зустрічі та нові можливості. Це ще і прекрасна і надихаюча подія! Це справжнє свято!

ХІІІ Міжнародна виставка-продаж рукоділля та творчості Золоті руки майстрів відбудеться 15-17 квітня 2016 року в Міжнародному виставковому центрі міста Київ (Броварський проспект, 15, павільйон № 2).

На виставці будуть представлені матеріали і інструменти для різних видів рукоділля, а також авторські вироби ручної роботи не тільки українських, а й закордонних майстрів і дизайнерів.

Важливою складовою виставки є відділ Hobby market, присвячених всіляким товарам для рукоділля та творчості. На сьогоднішній день вже більше 20 провідних підприємств цієї сфери заявили про бажання представити свої товари на нашій виставці. Відвідувачів приємно здивує широкий асортимент товарів цього відділу.

Крім того на виставці буде презентована експозиція авторських робіт рукодільниць, до якої увійдуть авторська біжутерія з бісеру, натуральних каменів, дизайнерські аксесуари, виконані в техніці батик, фелтинг, печворк, а також в′язані вироби та багато іншого. Унікальні твори давно відомих і нових майстрів не залишать вас байдужими.

Традиційно, спільно з виставкою буде проходити ХІ Міжнародний салон ляльок і тедді Модна лялька. Представлені експозиції ляльок та іграшок, виконані в різних техніках. Тут ви знайдете все: від чудових колекційних ляльок до традиційних мотанок, від м′яких тедді до оригінальних дерев′яних іграшок. Майстри з усіх куточків України, а також з різних зарубіжних країн створять справжню казку для відвідувачів виставки.

В рамках виставки відбудеться фінал творчих конкурсів з в′язання і фелтингу, печворку, виготовлення авторської ляльки, а також з бісероплетіння для дітей і для дорослих. Суддівська колегія, що складається з відомих майстрів рукоділля, визначили переможців, які будуть нагороджені спеціальними призами. Взяти участь в конкурсах може кожен. Заявки на участь в творчих конкурсах приймаються до 1 квітня 2016 року.

Організатор виставки – редакція журналу Модний журнал – Модне рукоділля – журналу для навчання роботі з бісером, намистинами, кристалами та іншими матеріалами, що представляє в кожному номері ідеї створення авторської біжутерії та арт-об′єктів, схеми, описи, докладні інструкції, академія бісероплетіння для початківців, публікації робіт досвідчених і початківців майстрів, репортажі про виставки і події в світі творчості і рукоділля.

ВАРТІСТЬ УЧАСТІ В ВИСТАВЦІ – http://biserknitting.com/Stoimost_uchastija_v_vystavke/

Карта проїзду
Повернутися до початку