Українська
 
uah
грн

«ЕлітЕкспо» - 25-28 лютого 2016 р.

Aдреса
вул. Коперника, 17
Львів
Посилання
Контакти

n/a

Організатор
Вхід вільний
25 Лют 2016 - 28 Лют 2016
Захід закінчився
ID події:
619573
#Виставки

Шановні львів’яни та гості міста!

25 лютого 2016 року у Львівському палаці мистецтв розпочне роботу ювелірна виставка-ярмарок «ЕлітЕкспо-2016» та протриває аж до неділі, 28 лютого.

Щоб позбавити чоловіків від проблеми пошуку подарунків напередодні свята 8-го березня, на виставці будуть представлені кращі компанії, що пропонують широкий вибір ювелірних прикрас, годинників і сувенірів.

З кожним роком не тільки зміцнюється ядро експозиції, яке традиційно складається зі стендів провідних підприємств України (Ювелірний дім «Кімберлі» (м. Вінниця), Вінницький завод «Кристал», ТОВ «Алмаз-Діамант Ю» (м. Київ), Ювелірний бренд «Стерлінг» (м. Харків)), але і стабільно збільшується число учасників з усіх куточків України: Одеси, Хмельницького, Запоріжжя, Дніпропетровська, Житомира та ін. Також буде представлена зона прикрас ручної роботи.

Приємна атмосфера Львівського палацу мистецтв сприяє відпочинку, а сама виставка – спонукає до покупок.

Усі відвідувачі зможуть придбати для себе і своїх близьких подарунок до свята – від «милої дорогоцінної дрібнички» до ексклюзивного виробу.

Всі, хто здійснить покупку на ярмарку обов’язково прийме участь у розіграші вік-енду у готелі-замку «Вежа Ведмежа», а також спробують своє щастя у лотереї від спонсорів, яка відбуватиметься кожних 3 години.

Ті, хто просто прийшов задовольнити цікавість, зможуть ще й познайомитися із останніми тенденціями ювелірної моди.

Приходьте та переконайтесь, що вийти із виставки-ярмарку «ЕлітЕкспо-2016» з пустими руками просто неможливо!

Карта проїзду
Повернутися до початку