Українська
 
uah
грн

XIV Міжнародна виставка рукоділля і творчості «Золоті руки майстрів»

Aдреса
Броварський пр-т, 15, павільйон № 2., Київ, Україна
Київ
Посилання
Контакти

Тел.: 380-68-358-35-50;
Тел/факс.: 044-559-56-45;
E-mail: fairybeads@mail.ru, vistavka-pr@mail.ru

Організатор
Вхід:
30. uah
21 Жов 2016 - 23 Жов 2016
Захід закінчився
ID події:
681376
#Виставки

Шановні майстри, любителі і цінителі рукоділля, творчого хобі!

З радістю повідомляємо про нашу майбутню зустріч на ХІV Міжнародній виставці рукоділля і творчості «Золоті руки майстрів».

«Золоті руки майстрів» – це не тільки нові ідеї, творчі проекти, приємні зустрічі та нові можливості. Це ще і прекрасна та надихаюча подія! Це справжнє свято!

Виставка відбудеться 21-23 жовтня 2016 року в Міжнародному виставковому центрі міста Київ (Броварський проспект, 15, павільйон № 2).

Як завжди, наша виставка складається з декількох розділів:

«Hobby market» – представляє компанії і магазини, які надають широкий спектр матеріалів, інструментів, пристосувань і аксесуарів для рукоділля та творчості.

Салон «Вишивка. Багет. Інтер′єр ».

Експозиція робіт українських та зарубіжних майстрів різних видів рукоділля:
Бісероплетіння і виготовлення авторської біжутерії – «Чарівний бісер»
Виготовлення авторських аксесуарів та сувенірів
Фестиваль в\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\′язання – «Зв\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\′язано з любов\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\′ю»
Фестиваль фелтінга – «Fairy felt»
Фестиваль печворку – «Чарівний печворк».

В рамках виставки відбудеться фінал творчих конкурсів з в\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\′язання та фелтингу, печворку, виготовлення авторської ляльки, а також з бісероплетіння для дітей і для дорослих. Суддівська колегія, що складається з відомих майстрів рукоділля, визначить переможців, які будуть нагороджені спеціальними призами.

У програмі виставки також Вас чекають покази авторських колекцій одягу і прикрас, майстер-класи від відомих майстрів України та зарубіжжя, а також розіграші призів, конкурси та лотереї.

Організатор виставки – редакція журналу «Модне рукоділля» – журналу для навчання роботи з бісером, намистинами, кристалами та іншими матеріалами, що представляє в кожному номері ідеї створення авторської біжутерії та арт-об\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\′єктів, схеми, описи, докладні інструкції, академія бісероплетіння для початківців, публікації робіт досвідчених і початківих майстрів, репортажі про виставки і події в світі творчості і рукоділля.

Карта проїзду
Повернутися до початку