Українська
 
uah
грн

XVI Виставка рукоділля «Craft. Business - Hobby»

Aдреса
ул. Академика Павлова 271, ПВЦ «Радмир Экспохолл»
Харків
Посилання
Контакти

тел.: (068) -911-65-58, (099) -166-10-23, (098) -951-20-51
e-mail: vistavka-pr@mail.ru

Організатор
Вхід:
20. uah
19 Тра 2017 - 21 Тра 2017
Захід закінчився
ID події:
765845
#Виставки

Одна з наймасштабніших рукодільних виставок України приїжджає до Харкова!

Свято майстерності, мистецтва і краси, на якому буде представлений весь спектр сучасних напрямків рукоділля. У відвідувачів і гостей виставки буде унікальна можливість зануритися в цей чарівний світ, а також познайомитися безпосередньо з майстрами і придбати вподобані роботи. У виставці візьмуть участь компанії-виробники і магазини товарів для рукоділля та творчості, компанії, що представляють готові вироби ручної роботи, творчі майстерні та студії, а також українські та зарубіжні майстри, художники і дизайнери.

Програма виставки:
- Презентація та продаж матеріалів і інструментів для рукоділля.
Учасники розділу «Hobby market» – компанії-виробники і магазини товарів для рукоділля, представлять широкий спектр сучасних матеріалів і аксесуарів для різних видів творчого хобі та рукоділля.
- Виставка-продаж авторських робіт.
Майстри з різних куточків України та з інших країн презентують свої роботи, виконані у різноманітних рукодільних техніках: фелтинг, печворк, в′язання, бісероплетіння, різні техніки вишивки, декупаж, квіллінг, виготовлення авторської біжутерії та аксесуарів, батик, виготовлення виробів зі шкіри та натуральних тканин, а також різноманітні техніки виготовлення ляльок і ведмедиків Тедді.
- Експозиція дитячих робіт, учасників конкурсу «Чарівний бісер».
- Дефіле та покази.
В рамках шоу «Хвилина слави» на основній сцені відбудуться покази колекцій авторських прикрас і одягу.
- ХIV Міжнародний салон ляльок, ведмедиків і авторських іграшок «Модна лялька Харків 2017».
Проект презентує роботи художників, майстрів-теддістів з України, серед яких авторські колекційні, антикварні і інтер′єрні, ігрові ляльки, авторські іграшки та ведмедики Тедді, виготовлені у різних техніках.
- Конкурс краси серед ляльок «Міс Модна Лялька Харків».

Для відвідувачів виставка буде відкрита:
19 і 20 травня з 10 до 19 години, 21 травня – з 10 до 17 години.
Церемонія офіційного відкриття виставки: 19 травня о 12.00.

Пільги: Безкоштовний вхід по документу для пенсіонерів, ветеранів праці, інвалідів усіх груп і учасників війни, учасників бд, що постраждали від ЧАЕС всіх категорій, дітей до 14 років.

Організатор виставки: Редакція журналу «Модне рукоділля».
«Модне рукоділля» – журнал для навчання роботі з бісером, намистинами, кристалами та іншими матеріалами. У кожному номері ідеї створення авторської біжутерії та арт-об`єктів, схеми, описи, докладні інструкції, академія бісероплетіння для початківців, публікації робіт досвідчених і початківців майстрів, репортажі про виставках і події в світі творчості і рукоділля.

Карта проїзду
Повернутися до початку