Українська
 
uah
грн

XIV Салон ляльок і Тедді «Модна лялька Харків 2017» - 19 - 21 травня 2017

Aдреса
ул. Академика Павлова 271, ПВЦ «Радмир Экспохолл»
Харків
Посилання
Контакти

тел.: (068) -911-65-58, (099) -166-10-23, (098) -951-20-51
e-mail: vistavka-pr@mail.ru

Організатор
Вхід:
20 uah
19 Тра 2017 - 21 Тра 2017
Захід закінчився
ID події:
768901
#Виставки

Міжнародний Салон ляльок і Тедді «Модна лялька» приїжджає до Харкова!

Свято майстерності, мистецтва і краси, на якому у кожного відвідувача виставки буде унікальна можливість зануритися в чарівний світ лялькового мистецтва, познайомитися з майстрами-лялькарями і придбати вподобані роботи. У виставці візьмуть участь українські та зарубіжні майстри, які представлять чудову експозицію авторських, колекційних, будуарний, шарнірних, текстильних, оберегових і багатьох інших ляльок, а також різних м′яких іграшок, ведмедиків Тедді та їхніх друзів. Крім того, на виставці будуть представлені кілька масштабних тематичних проектів – результат спільної праці чудових майстрів.

У перший день виставки відбудеться конкурс краси серед ляльок «Міс Модна Лялька Харків», а в суботу на головній сцені виставки до уваги глядачів представлять дефіле ляльок від спільноти БЖД.

Організатор виставки: Редакція журналу «Модне рукоділля».

«Модне рукоділля» – журнал для навчання роботі з бісером, намистинами, кристалами та іншими матеріалами. У кожному номері ідеї створення авторської біжутерії та арт-об`єктів, схеми, описи, докладні інструкції, академія бісероплетіння для початківців, публікації робіт досвідчених і початківців майстрів, репортажі про виставках і події в світі творчості і рукоділля.

Карта проїзду
Повернутися до початку