Українська
 
uah
грн

«МЕДВІН: РУКОДІЛЬНІ ВИКРУТАСИ. Зустрічаємо літо! »КИЇВ. 2017

Aдреса
НСК
Київ
Посилання
Контакти

тел.: 044-501-03-44
тел. моб.: 050-358-75-92
e-mail: info@medvin.kiev.ua

Організатор
Вхід вільний
9 Чер 2017 - 11 Чер 2017
Захід закінчився
ID події:
781629
#Виставки-ярмарки

Виставка-ярмарок авторських робіт, товарів для рукоділля, подарунків відбудеться на території НСК «ОЛІМПІЙСЬКИЙ» (павільйон №2 на тер-рії стадіону).

Тематичні напрямки:
- Рукоділля
- Ремісниче творчість
- Декоративне мистецтво
- Флористика
- Ярмарок подарунків
- Книжкова експозиція

Що стала вже традиційною, літня виставка-ярмарок «закриває» сезон виставок першого півріччя від «МЕДВІН» і організована для тих, хто любить рукодільні виставки і вважає, що літо потрібно провести з користю, а значить – створити безліч оригінальних рукодільних шедеврів, а також для тих, хто вважає за краще увійти в літо з безліччю приємних яскравих рукодільних дрібниць від наших улюблених майстрів.

Вас чекає вибір матеріалів для рукоділля та творчого хобі, товари для дитячої творчості, декор, сувеніри, оригінальні авторські роботи, прикраси, солодощі.

Під час роботи виставки будуть проходити навчальні майстер-класи для бажаючих освоїти техніку роботи з різними матеріалами, зробити підробки своїми руками.

Запрошуємо всіх, хто любить творчість в різних його проявах, створює неповторні шедеври своїми руками або бажає придбати оригінальний виріб, прикраса і всі необхідні товари для реалізації своїх творчих ідей!

Карта проїзду
Повернутися до початку