Українська
 
uah
грн

Виставка «МЕДВІН: РУКОДІЛЛЯ ТА ХОББІ». Відкриття сезону рукоділля!

Aдреса
ул.Салютная, 2-Б,
Київ
Посилання
Контакти

тел.: (044) 501-03-44, 501-03-66, (050) 358-75-9
e-mail: vita@medvin.kiev.ua, info@medvin.kiev.ua

Організатор
Вхід вільний
14 Вер 2017 - 16 Вер 2017
Захід закінчився
ID події:
792643
#Виставки-ярмарки

ЯРМАРОК HAND-MADE * ФЕСТИВАЛЬ ПЕЧВОРКУ * БІЛЬШЕ 150 МАЙСТЕР-КЛАСІВ
————————————————– ————————————————– ——
Всеукраїнська спеціалізована виставка товарів для рукоділля та Hand-made продукції відкриває сезон рукоділля в Києві. Виставка повністю присвячена рукоділлю і іншим хобі, пов`язаним з виготовленням чого-небудь своїми руками. В її рамках будуть виставлені на продаж товари для рукоділля, вироби авторства крафт-майстрів, а також пройде серія майстер-класів для дорослих і дітей.

На виставці: більше 180 учасників, 150 майстер-класів, спеціальні етно- та арт-експозиції, ФЕСТИВАЛЬ ПЕЧВОРКУ, великий вибір матеріалів для рукоділля, живопису і творчості, авторські роботи майстрів сучасного напрямку і народних ремесел, сувеніри, подарунки, товари та ідеї для домашнього побуту, солодощі, книги, журнали.

ТЕМАТИЧНІ НАПРЯМКИ
• Рукоділля: клаптиків і мереживне шиття, вишивання, в′язання спицями та гачком, пошиття одягу, макраме, валяння, бісероплетіння, біжутерія, супутні товари та ін .;
• Ремісниче творчість: ткацтво, мозаїчні роботи, декоративна ковка, ліпка, вітражі, вироби з металу та шкіри, гончарство, писанка, витинанка, лозоплетіння та ін.
• Декоративне мистецтво: живопис (акварель, масло, акрилові фарби), каліграфія, декоративні альбоми та листівки, ювелірні прикраси ручної роботи, розпис по тканині, скрапбукінг, вітражна розпис, домашній декор, мило і свічки ручної роботи;
• Флористика: виготовлення букетних експозицій, ікебана, квіти в інтер′єр і ін .;
• Ярмарок подарунків: сувеніри, товари для кухні, побутові набори, сезонні аксесуари та ін.;.
• Територія HAND MADE
• Навчальні центри, арт-студії, навчальні заклади;
• Для дітей: творчі набори для дозвілля та відпочинку, малювання, вироби, книги, майстер-класи.

ФЕСТИВАЛЬ ПЕЧВОРКУ
Під час роботи виставки пройде Фестиваль клаптикового шиття «КвілтФест.in.ua». В рамках фестивалю: презентації, творчі зустрічі, майстер класи та лекції, матеріали та обладнання для любителів шиття, експозиція «Печворк об`єднує !!! – на «рукодільному МЕДВІНі». Відвідувачі зможуть ознайомитися з готовими роботами – більше 80 метрів займе галерея об`ємно-просторових композицій в техніці печворк, виготовлених заслуженими і початківцями майстрами України.

Субота – 16 вересня – ДИТЯЧИЙ ДЕНЬ! У цей день відбудуться заходи для дітей: виступи, конкурси, змагання, ігротека та багато іншого цікаве.

Виставка «МЕДВІН: Рукоділля та хобі» – це відмінна можливість чудово провести свою день в атмосфері творчості і хобі:
- отримати консультації у фахівців, майстрів;
- вибрати необхідні матеріали і заготовки за спеціальними цінами магазинів – учасників виставки: фурнітура, набори для вишивання, бісер, декупажні заготовки, папір, штампи, тканини, мережива, полімерна глина і багато іншого, що пропонує ринок товарів для рукоділля.
- придбати оригінальні авторські роботи HAND-MADE українських майстрів, художників, дизайнерів;
- вибрати сувеніри, солодощі, подарунки, літературу, товари для створення домашнього затишку, одяг;
- отримати знання і навички: в рамках виставки проходять навчальні та демонстраційні майстер-класи, де можна зробити роботу своїми руками, опанувати нову техніку і «підтягти» свої вміння;
- налагодити ділові та творчі контакти, наприклад, вибрати творчу студію для подальшого навчання або укласти договір з магазином про постачання необхідного Вам товару.

Приєднуйтесь! (Вхід відвідувачам – вільне володіння).

Програма майстер-класів, фестивалю, дитячих заходів буде представлена ​​на сайті Організатора в перших числах вересня. Також на сайті можна заповнити форму реєстрації для отримання більш детальної інформації про виставки «МЕДВІН: Рукоділля і хобі».

Карта проїзду
Повернутися до початку