Українська
 
uah
грн

′У світі тварин′ в Древньому Києві

Aдреса
с. Копачів, Обухівський район, Київська область
Обухів
Посилання
Контакти

тел.: (044) 461-99-37, (044) 461-99-42, (050) 385-20-35;
ел. пошта: site@parkkyivrus.com та info@parkkyivrus.com

Вхід:
100 uah
12 Тра 2018 - 13 Тра 2018
Захід закінчився
ID події:
871256
#Фестивалі

12 і 13 травня «Парк Київська Русь» запрошує всіх бажаючих поспілкуватися з братами нашими меншими. А зануритися в світ тварин можна буде в атмосфері Середньовіччя, відвідавши відтворюваний Древній Київ V-VIII століть.

Територія граду Володимира і Передгороддя – більше 20 га землі – це унікальний архітектурний ансамбль, що викликає справжнє естетичне задоволення у гостей з усього світу. Древній Київ, що стоїть в одному ряду з такими великими містами, як Древній Рим, Вавилон, Константинополь, знову засяяв для сучасників! І запрошує всіх відволіктися від буденних справ і зануритися в минуле в оточенні величних споруд.

З давніх-давен для наших предків тварини мали велике магічне значення. У багатьох культурах світу тварини ставали тотемами – захисниками і помічниками. А в реальному житті були вірними супутниками людини.

Під час програми «У світі тварин» гості Древнього Києва 12 і 13 травня дізнаються багато цікавого про те, як співіснували і взаємодіяли люди та тварини протягом тисячоліть, і можна буде самим поспілкуватися з нашими молодшими братами.
Зірками програми стануть коні історичних порід з Княжої стайні. Їх можна буде погладити, сфотографуватися з ними чи навіть проїхатися верхи або в фаетоні.

І головне: жителі Древнього Києва запрошують всіх приїжджати на свято зі своїми чотириногими, пернатими або іншими друзями зі світу тварин. У відвідувачів буде можливість розповісти всім присутнім про свого улюбленця, похвалитися його красою або особливими вміннями. Крім того гостей Князівства «Київська Русь» чекають цікаві конкурси та майстер-класи, танцювальні флеш-моби і веселі хороводи. На території Парку працюють історичні музеї та експозиції.

А для тих, хто захоче глибше перейнятися життям середньовічного міста, є можливість приміряти одяг часів Київської Русі і влаштувати яскраву фотосесію, постріляти з лука в середньовічному тирі, викарбувати монету «на щастя», відвідати музеї історичного костюма, дерев′яного зодчества, експозиції облогової техніки, кораблебудування, а також відтворений перший християнський храм на Русі – Василівської церкви Х століття. Любителів активного відпочинку чекає канатний спуск «Полетайло» і Лісове озеро з чистим піщаним пляжем.

Поласувати стравами і напоями, приготованими як за сучасними, так і за середньовічними рецептами, можна буде в Княжій корчмі та в альтанках.
Є можливість залишитися з ночівлею в будинку готельного типу ′4 кімнати′ або в хостелі, попередньо забронювавши місця.

Древній Київ відкривається о 10:00, програма розпочнеться о 13:30 і триватиме орієнтовно до 18:00.
Древній Київ в «Парку Київська Русь» розташований недалеко від Києва – всього в 45 хвилинах їзди – в с. Копачів, Обухівський район, Київська область. Ціна квитка – 150 грн., для пенсіонерів і студентів – 100 грн., для дітей шкільного віку – 50 грн., дошкільнята – безкоштовно.

Курсують маршрутки з Києва від станції метро «Видубичі», див. Розклад на сайті.

Карта проїзду
Повернутися до початку