Українська
 
uah
грн

Виставковий проект «Арт-паралелі»

Aдреса
Україна, м. Київ, вул. Хорива, 19-В ст.м. «Контрактова площа» (вихід з метро в бік вулиць Верхній і Нижній Вал)
Київ
Посилання
Контакти

тел. (044) 425-12-64, (044) 425-12-66
е-mail: olga.muz@dolesko.com

Вхід вільний
20 Чер 2018 - 14 Лип 2018
Захід закінчився
ID події:
877558
#

20 червня – 14 липня 2018 р.
Відкриття – 20 червня о 17:00

За підтримки Центру Української Культури та Мистецтва.

Подані в експозиції види візуального мистецтва: графіка, живопис, фотографія презентують доробок авторів різних поколінь – викладачів та студентів. Демонструючи цілком відмінні мистецькі уподобання, автори беруть за основу найважливіші першоелементи, з яких виникають асоціації, емоції, народжуються роздуми та враження.
Проект «Арт-паралелі» виник із прагнення обʾєднати в одному виставковому просторі різні за характером втілення формальні рішення у царині абстракції.
У роботах студентів І курсу кафедри монументального живопису Київського державного інституту декоративно-прикладного мистецтва і дизайну ім. М. Бойчука Валерії Радченко, Дарини Святун, Віти Комірної, Анастасії Васильєвої, Вікторії Глущенко, Анастасії Калініченко та Ангеліни Шамайло нефігуративне мистецтво зʾявляється у вигляді композицій-вправ, у кожній з яких використано один з елементів, що відтворює певний стан або настрій.
У геометризованих мотивах робіт Лілії Журавель-Змєєвої відчутне тяжіння до узагальненості форм монументального мистецтва і разом з тим присутній своєрідний спогад про культуру минулого.
Катерина Гончар з яскравих поліхромних силуетів створює площинно-просторові композиції, наділені воднораз властивостями живопису та рельєфу.
Відтворений через фактури та складні колірні сполучення, звичний предметний світ невпізнавано змінюється у світлинах Ірини Міщенко.
У графічному циклі «Гага Йога» Марини Ващенко виникає чудернацьке поєднання фольклорних мотивів та вигадливо-вишуканої пластики фантастичних істот.
Виставка є спробою простежити, як закони побудови композиції та формотворення, увага до фактури поверхні проявляється у творчості різних за темпераментом та мистецьким досвідом авторів, дозволяючи відтворити найрізноманітніші думки та емоційний стан.

До зустрічі! Вхід вільний!

Час роботи виставкових залів: Пн.- Пт. – 10:00 – 19:00; Сб. – 10:00 – 18:00; Нд. – вихідний

Із питань отримання фотографій, відео-матеріалів, організації ексклюзивних інтерв’ю, сюжетів, цікавих та корисних матеріалів – звертайтеся до Ольги Музиченко.

Карта проїзду
Повернутися до початку