Українська
 
uah
грн

Майстер-клас «Кубишка-Травниця» - берегиня здоров′я

Aдреса
Бульвар Дружби Народів, 7
Київ
Посилання
Контакти

38(099)-735-09-02

Вхід:
200. uah
9 Вер 2018 - 9 Вер 2018
Захід закінчився
ID події:
896401
#Майстер-класи

Запрошуємо всіх, хто любить народну ляльку на Майстер-клас «Лялька-оберіг Кубишка-Травниця берегиня здоров′я», який відбудеться 9 вересня 2018 року, початок о 19 годині.

Кубишка-Травниця – лялька-оберіг, що рятує від негативної енергії і всіляких хвороб, зміцнює здоров′я мешканців будинку.

У цій лялечки дуже давня і цікава історія. Допомагала лялечка всім: від малого до великого, створювала пахощі любі, заспокоювала, зміцнюючи силу і дух на звершення нових важливих справ.

Лялька Кубишка була незамінною помічницею в будинку кожної господині. Робили її з особливих трав. Цей склад оберігав від недуг, зміцнював імунітет. Коли хтось у родині хворів, травницю укладали біля ліжка, де лежав цей чоловік. Люди вірили, що так лялечка допомагала швидше вилікуватися.

Травниця оберігала домашнє вогнище від злої сили, покращувала настрій, приємним запахом налаштовувала на хороші і добрі думки.

З такою помічницею вранці домочадці прокидаються відпочивши, повними сил і в гарному настрої.

Народні умеліці кажуть, що більшою силою володіють ті ляльки, тканина для виготовлення яких була взята зі старих речей господині: таким чином оберіг вже буде нагодований енергетикою власниці.

Так само вибирали рослини для різних цілей:
• для спокійного сну – суміш пустирника, ромашки, меліси, материнки і хмелю;
• від застуди – шавлія, полин, голки хвої, квіти звіробою, соснові шишечки;
• для свіжості і затишку – з яскраво вираженим запахом: ялівцеві гілочки, чебрець, часникові насіння.

Виготовлена ​​з любов′ю і заговорённая лялька Кубишка-Травниця завжди справно виконує свій обов′язок. Вона служить людям на благо, дарує спокій, міцне здоров′я і сімейне благополуччя.

Запрошую всіх хто любить слов′янську народну ляльку зануритися в атмосферу свята і чаклунства. Приходьте, буде весело і пізнавально.

Дітям і пенсіонерам – безкоштовно. Матеріали у вартості.

Час початку – 19.00, час закінчення 20.30.

Карта проїзду
Повернутися до початку