Українська
 
uah
грн

Майстер-клас «Ловець снів» - 27 жовтня - 10 листопада 2018 р.

Aдреса
Вул. Малишка, Домашня майстерня
Київ
Посилання
Контакти

063 698 41 01

Вхід вільний
27 Жов 2018 - 10 Лис 2018
Захід закінчився
ID події:
908107
#Майстер-класи

Ви коли-небудь бачили «ловця снів»?
Ну, або, хоч чули назву? Впевнена, що ТАК!

Їх існує безліч різновидів, але об′єднує одне: це дуже сильний амулет, який призначений для захисту Вас від поганих снів і Вашого будинку від злих духів.

Прийшов він до нас від Шаманів, які були практично у всіх народів світу, але прийнято вважати його амулетом американських індійців. Ще сильніше він стає, коли людина його виготовляє для себе сам. Загадково, правда?)

Ви ніколи не думали про те, що повісили б у себе в будинку ′ловчик′, який вже дуже сподобався, але за умови якби пір′ячко у нього було зелененьке або червоненьке (ну, приблизно, як у відомому фільмі: ′Мені такий же, але тільки з перламутровими ґудзиками′ … пам′ятаєте?) Але ж це реально. Ви можете сплести такий сами !!! Це зовсім не складно, навіть якщо Ви ніколи раніше нічого ТАКОГО :) не робили.

Беріть з собою гарний настрій, улюблену намистинку, пір′їнку, або камінчик (тільки краще з отвором) і приходьте – будемо разом творити-створювати Ваш оберіг.

Плести можуть всі: і хлопчики, і дівчатка. Будь-якого віку. І навіть дітки (якщо Ви дитинко – то краще, щоб Вам вже виповнилося 5 років!)

Місце проведення -домашній майстерня, лівий берег, м. Київ.

Дата проведення: 27 жовтня, 3 і 10 листопада.

Час проведення – вибирайте самі!)

Вартість залежить від кількості учасників (1-5 чол.)

Тривалість заходу – 2-2,5 години

Попередній запис обов′язковий.

Карта проїзду
Повернутися до початку