Українська
 
uah
грн

Фестиваль Святого Миколая - 15-16 грудня 2018 р.

Aдреса
Вул. Гетьманська
Чигирин
Посилання
Контакти

koord.rad.ck@gmail.com

Вхід вільний
15 Гру 2018 - 16 Гру 2018
Захід закінчився
ID події:
914461
#Виставки

Конкурси, інсталяції, неймовірні шоу чекають гостей 15-16 грудня у першій козацькій столиці України – Чигирині, під час традиційного Фестивалю Святого Миколая.

Фестиваль, який називають «Лапландією в Україні», відбудеться цього року вже вп’яте та, за прогнозами, збере не менш як 30 тисяч гостей.

– На заході діятиме не лише Резиденція головного добродійника, але й масштабна територія безкоштовних розваг для дітей. Також працюватиме дві сцени, де відбуватимуться всеукраїнські конкурси та виступи запрошених зірок, – анонсують організатори – представники благодійного фонду «ВІРА. НАДІЯ. ЛЮБОВ».

Традиційно на території діятиме ярмарок «Козацька столиця», де можна буде придбати вироби народних умільців та майстрів, колоритну сувенірну продукцію і найкращі подарунки до свят.

– Ярмарок на Фестивалі Святого Миколая – це завжди окрема подія з власною атмосферою та настроєм! Товари, що можна придбати та побачити тут, не знайти в супермаркетах і часто навіть не купити в мережі, – констатують організатори.

Щоб бути представленими на зимовому ярмарку «Казкова столиця» учасники мають заповнити електронну АНКЕТУ до 1 грудня 2018 року.

Карта проїзду
Повернутися до початку