Українська
 
uah
грн

Сімейний Art-weekend - 15 грудня 2018 р.

Aдреса
Вул. М.Юнкерова, 76
Київ
Посилання
Контакти

067 168 6613
ostap.nko@gmail.com

Вхід вільний
15 Гру 2018 - 15 Гру 2018
Захід закінчився
ID події:
922788
#Майстер-класи

Студія Арт-Педагогіки СТАРТ – це майданчик для розвитку і самовдосконалення через творчість і пізнання. Ми пропонуємо творчі, пізнавальні та екологічні заходи не лише для дітей, а й для дорослих. Бо найкращий спосіб виховання дітей – це виховання самого себе.

Наші щотижневі сімейні зустрічі – це можливість вирватися з кола повсякденних турбот, набратися свіжих вражень та позитивних емоцій, поспілкуватися зі старими друзями, знайти нових, пізнати щось нове, поділитися своїми ідеями та знайти однодумців для їх втілення. Приємно, що ця подія вже стала доброю традицією для багатьох сімей.

Для тих, хто іще не знайомий із нашою діяльністю, Сімейний Art-weekend- це можливість познайомитися з роботою Студії, поспілкуватися з викладачами, вибрати гуртки для дітей або заняття для себе. Що ми пропонуємо: Йога, Карате-до, Театральна студія, Фотогурток, Живопис та графіка, Туристичний клуб, Уроки гри на гітарі, Лісова скульптура (робота з деревом), Педагогічна Арт-терапія, Цікава наука (досліди та експерименти з фізики та хімії), Англійська та Польська мови, Клуб настільних ігор, Книгарня «Добрі книжки».

Чекаємо на зустріч із Вами!

Карта проїзду
Повернутися до початку