Українська
 
uah
грн

ХХ Міжнародний салон авторської ляльки та Тедді «Модна лялька»

Aдреса
Броварський просп, 15
Київ
Посилання
Контакти

Тел./факс: 38 (044) 559-56-45,
38 068 911 65 58
38 099 166 10 23
38 093 144 83 58

E-mail: fairybeads17@gmail.com
vistavkapr@gmail.com
2014vistavka@gmail.com

Захід закінчився
18 Жов 2019 - 17 Жов 2019
ID події:
959198
#Виставки

Міжнародний салон авторської ляльки та Тедді «Модна лялька» – головний виставковий проект країни, який протягом восьми років привертає увагу сотень тисяч майстрів, художників, колекціонерів і любителів лялькового мистецтва України і всього світового творчої спільноти.

Традиційно, в салоні беруть участь українські та зарубіжні майстри, художники, творчі майстерні та студії, які представляють відвідувачам чудову експозицію авторських колекційних, ООАК, антикварних, інтер′єрних ляльок, ляльок BJD, ляльок з різних матеріалів, ведмедиків Тедді та їхніх друзів, а також інші авторські іграшки, різноманітні лялькові аксесуари, одяг, взуття, меблі і т.д.

В рамках салону представлені наступні тематичні зони: «Авторська лялька», «Арт-лялька», «Ляльки reborn», «Традиційні українські ляльки», «Ведмедики Тедді та друзі», «Blythe Co».

Відвідувачі та гості салону мають можливість ознайомитися з авторськими роботами майстрів не тільки з усієї України, але з різних куточків світу. В рамках салону постійно проводяться нові тематичні арт-проекти відомих українських і міжнародних авторів ляльок і студій.

Відвідування салону для кожного – це унікальна можливість зануритися в чарівний світ мистецтва ляльки, познайомитися безпосередньо з авторами і ляльковими майстрами, придбати вподобані роботи.

Чекаємо Вас!

Організатор салону: Редакція журналу «Модне рукоділля».
«Модне рукоділля» – журнал для навчання роботі з бісером, намистинами, кристалами та іншими матеріалами. У кожному номері ідеї створення авторської біжутерії та арт-об′єктів, схеми, описи, докладні інструкції, академія бісероплетіння для початківців, публікації робіт досвідчених і початківців майстрів, репортажі про виставках і події в світі творчості і рукоділля.

* Фото-, відеозйомка, зроблена відвідувачами-учасниками під час проведення салону «Модна лялька» проводиться з дозволу ТОВ «Чарівний бісер». Компанія залишає за собою право використовувати дані матеріали в подальшому на свій розсуд.

Заявка та вся детальна інформація розміщена на наших ресурсах.

Карта проїзду
Повернутися до початку