Українська
 
uah
грн

Фестиваль «Свій до Свого по Своє» - 28-29 червня 2019 р.

Aдреса
Контрактова площа
Київ
Посилання
Контакти

38(066)-882-51-77
38(063)-291-02-35 Вікторія Кушнір
380637473900
380960153328 Любченко Наталія
handicraft.ua@gmail.com

Організатор
Вхід вільний
28 Чер 2019 - 29 Чер 2019
Захід закінчився
ID події:
967136
#Фестивалі

Фестиваль сімейних розваг та продукції українських виробників.

Ми створили цей фестиваль як платформу для об`єднання сімейного відпочинку з дитячими розвагами, різноманітними активностями, цікавим ярмарком та смачною вуличною їжею. Тож запрошуємо Вас приєднатись до нас як учасник, або відвідувач.

Перший фестиваль відбудеться на Контрактовій площі в Києві до свята Дня Конституції 28 та 29 червня 2019 року.

Програма фестивалю: ігри з аніматорами протягом всього дня, конкурси, фотозони, майстеркласи, презентації від партнерів фестивалю, виставка-продаж товарів на кожен день і витворів майстрів ручної роботи, книжковий ярмарок.
Також заплановано виступи дитячих колективів з можливістю вибрати творчу студію для своєї дитини. Лекції від сімейних психологів, фітнес-зона, лаунж зона для батьків і дітей, смачна їжа на фудкорті та багато іншого.

Для батьків: сімейний фітнес від кращих фітнес-тренерів, лекції сімейних психологів на тему сімейних відносин, підготовки дітей до школи, рішення підліткових конфліктів; лаунж-зона; шопінг; майстер-класи по стилю і make-up; активності з дітьми та спілкування з друзями.

Алея майстрів: де народні майстри (гончарі, ковалі, різьбярі по дереву, майстри плетіння з лози, вишивки, бісероплетіння, іграшок), працюючи в реальному часі над своїми творіннями, нададуть гостям фестивалю уявлення, як створюються унікальні твори.

Алея дизайнерів: де можна придбати дизайнерські речі українських дизайнерів та виробників – від вишиванки до розкішної сукні та аксесуарів на кожен день. Ви знайдете дизайнерське взуття, що чудово доповнить Ваш образ.

Книжкова галявина: на фестивалі можна побачити багато цікавих дитячих та дорослих книжок з виховання дитини; розіграші приємних сюрпризів серед знавців української літератури.

Сцена талантів представить вокальні та танцювальні виступи дитячих колективів міста Києва, покази та битву модельних дитячих шкіл, а також, протягом дня будуть проводитися розіграші призів і подарунків від партнерів фестивалю.

Фудкорт-зона: дасть можливість поповнити сили та запас енергії. Відвідувачі спробують страви різних кухонь, де кожен знайде собі щось до смаку.

Карта проїзду
Повернутися до початку