Українська
 
uah
грн

Національний сорочинський ярмарок - 26-30 червня 2019 р.

Aдреса
Приморський бульвар (біля пам′ятника Рішельє)
Одеса
Посилання
Контакти

066 8597 074
sorochiny@ukr.net

Вхід вільний
26 Чер 2019 - 30 Чер 2019
Захід закінчився
ID події:
969549
#Ярмарки

З 26 по 30 червня 2019 року в місті Одесі, на Приморському бульварі, навколо пам′ятника Рішельє, вперше в історії відбудеться Національний Сорочинський ярмарок!
Організатор – ТОВ «Сорочинський ярмарок». Керівник проекту – Світлана Свищева. Захід проходитиме за підтримки Одеської міської ради. Партнери – «Квартал Концерт» та «Летний театр «Морвокзал».

Сто сімдесят років тому назад Одесу відвідував Микола Гоголь, який відразу закохався у це неповторне і чарівне місто на морі. А сьогодні ми веземо до Одеси дух гоголівських часів, його улюблений Сорочинський ярмарок з народними пісенними, музичними та танцювальними колективами, з гоголівськими героями і самим «Миколою Гоголем», з автентичними народними розвагами. Також вам буде запропоновано широкий вибір сувенірної продукції та товарів легкої промисловості виробників з усієї України. На одеситів та гостей міста чекає безліч позитивних і яскравих вражень, неповторна культурно-мистецька програма, можливість придбати чудові вироби народних майстрів. А в закладах громадського харчування – скуштувати улюблені страви Миколи Гоголя.

Запрошуємо до участі у ярмарку народних майстрів, підприємства та приватних підприємців.

Відвідуючи «третю столицю», в середині позаминулого століття, Гоголь сказав: «Тут я можу дихати». Пропонуємо вдихнути на повні груди повітря гоголівських часів, відвідавши Національний Сорочинський ярмарок в Одесі!

Карта проїзду
Повернутися до початку