Українська
 
uah
грн

XIII Міжнародний конкурс «Бісерний ексклюзив-2019» - 18-20 жовтня 2019 р.

Aдреса
МВЦ, Броварський пр-т, 15, павільйон 4-В
Київ
Посилання
Контакти

Тел./факс: 38 (044) 559-56-45,
38 068 911 65 58
38 099 166 10 23
38 093 144 83 58

E-mail: fairybeads17@gmail.com
vistavkapr@gmail.com
2014vistavka@gmail.com

Вхід:
50. uah
18 Жов 2019 - 17 Жов 2019
Захід закінчився
ID події:
985077
#Конкурси

Запрошуємо Вас взяти участь у відкритому ХIII Міжнародному конкурсі дизайнерів авторської біжутерії та виробів «Бісерний ексклюзив-2019 .На прем′єрі в LaScala».

У сезоні осінь-2019 р. редакцією журналу «Модне рукоділля» була обрана наступна тема конкурсу – «На прем′єрі в LaScala».

Театр LaScala – всесвітньо відомий оперний театр в м. Мілан (Італія), заснований в 1778 р., – одна з найкрасивіших будівель у світі, покриті позолотою і декоровані ліпниною стіни, величезні дзеркала, оббиті червоним оксамитом крісла, акустика, що стала легендою столітт, блиск і розкіш. LaScala є справжнім храмом мистецтва, де побувати хоча б раз у житті прагнуть всі цінителі прекрасного.

Номінації конкурсу:

1. Номінація «Бісер і кристали». Прикраси з бісеру (Toho, Miyuki, Matsuno, Preciosa і т.д.) і кристалів фігурних намистин, перлів (Swarovski, Preciosa, Les per les par Puca і т.д.), напівкоштовних каменів: кільця, сережки, брошки, браслети, намиста , кулони, кольє, медальйони, ланцюжки, намиста (не менше 70% бісеру).

2. Номінація «Бісер і текстиль». Вироби з бісеру (Toho, Miyuki, Matsuno, Preciosa і т.д.) і текстильних матеріалів: кільця, сережки, брошки, браслети, намиста, кулони, кольє, медальйони, намиста, сумочки (не менше 10% бісеру, намистини сутаж, стрічка «шіборі», мереживо, тканина, вощені шнури, мотузка, шкіра і т.д.).

3. Номінація «Бісер і метал». Прикраси з бісеру (Toho, Miyuki, Matsuno, Preciosa і т.д.) і металу: кільця, сережки, брошки, шпильки, браслети, намиста, кулони, кольє, медальйони, ланцюжки, намиста (бісер, намистини, дріт, ланцюжки, металеві вставки , філіграні, кування, пайка, штампування).

Роботи учасників конкурсу «Бісерний ексклюзив-2019. На прем′єрі в LaScala» будуть виставлені окремою експозицією на спеціально відведеному стенді в залі павільйону в дні проведення XXIІ Міжнародній виставки «Рукоділля. Бізнес. Хобі» 18-20 жовтня 2019 г. Для повноцінного сприйняття і завершеною презентації робіт просимо надати необхідні супутні аксесуари: підставки, манекени для прикрас і т.д., а також фото для прикладу розміщення.

Вимоги до експонатів.

Критерії оцінки робіт:
- носибельність;
- креативність та оригінальність дизайну;
- якість і професіоналізм виконання;
- рівень технічної складності;
- кількість використаних технік;
- гармонійне рішення в підборі колірної гами і використаних матеріалів.

Призи конкурсу.

У разі якщо робіт в номінації менше 5, а учасників менше 4 – приз не присуджується. Для оцінки і вибору переможця кожної номінації буде створено незалежне журі.
У кожній номінації тільки один переможець, приз для якого буде надано організатором спільно зі спонсором компанією «Les perles par Puca».
Приз «переможцю в номінації» – набір намистин на суму 6000 грн.
У кожній номінації також буде два «заохочувальних» призи – набори намистин на суму 2250 грн.
Набори фігурних намистин від компанії «Les perles par Puca» будуть вручені на виставці під час підбиття підсумків конкурсу.
Всі учасники будуть нагороджені дипломами.

Умови участі.

Відправляючи заявку, учасник підтверджує тим самим, що уважно вивчив і погодився з умовами.
Кожен учасник може подати будь-яку кількість своїх робіт в різних номінаціях на свій вибір.
Взяти участь в конкурсі може будь-який дизайнер незалежно від країни проживання. Участь в XXIІ Міжнародній виставці «Рукоділля. Бізнес Хобі» 18-20 жовтня 2019 р не є обов′язковою умовою для участі в даному конкурсі.

Вимоги до подачі заявок і фото експонатів.

Заявки на участь в конкурсі і фото робіт повинні бути надані до 07 жовтня 2019 року на мейл konkursexpo@ukr.net, в темі листа вказати «Бісерний ексклюзив, ПІБ учасника».
Організатор приймає інформацію від учасників як достовірну і не несе відповідальності за помилки в заявках учасників.
Кожна робота повинна мати назву і повинна бути віднесена до певної номінації.
Організатор має право перемістити конкурсні роботи в інші номінації, в разі невідповідності умов конкурсу або дискваліфікувати без повернення вартості участі.
До участі в конкурсі не допускаються роботи, які посіли призові місця в інших конкурсах.
Подаючи заявку, автор погоджується з умовою, що передає тим самим право на публікацію своїх робіт в журналі «Модне рукоділля».
Для кожної роботи подається окрема заявка (див. Форма заявки) з обов′язковими фотографіями роботи (лицьова, виворітна сторона, деталі крупним планом) і фото учасника.

Вимоги до фотографій:
- не менше 3-5 фото кожної роботи (загальний план, зворотний бік, деталі крупним планом з лицьової та зворотньої сторони);
-зображення має бути чітким, фон світлий, однотонний, суцільний (бажано білий, світло-сірий);
-цифрові фотографії з роздільною здатністю 300 dpi, формат – JPG або TIFF. Розмір файлу з фотографією не менше 1 мегабайта.

Вартість участі.

Вартість участі в конкурсі – 300 грн. (за 2 роботи), 500 грн. (за 3-5 робіт).
Оплата участі на підставі рахунку організатора.
Оплата участі не пізніше 14 жовтня 2019 р.

Особливі умови.

Для передплатників журналу на 2019 рік (копія квитанції про передплату на 12 номерів) – знижка на участь 20%.
Учасникам конкурсу «Чарівний бісер-2019. Відтінки мрії» XXI Міжнародної виставки « Рукоділля. Бізнес. Хобі» 05-07 квітня 2019 року – знижка на участь 10%.
Всі експонати конкурсу можуть бути виставлені за згодою учасника на продаж з урахуванням 10% комісійних на користь організатора. Вартість роботи визначає автор.

Доставка робіт.

Роботи на конкурс повинні бути доставлені і вивезені автором або довіреною особою самостійно.
Монтаж – 17 жовтня 2019 року з 15.00 до 18.00 годин. Демонтаж – 20 жовтня 2019 року з 17.00 до 18.00 годин.
Можлива пересилка робіт компанією «Нова пошта» організатору не пізніше 13 жовтня 2019 р. попереднім погодженням. Всі поштові витрати за пересилку на конкурс і повернення несе учасник.

Карта проїзду
Повернутися до початку