Українська
 
uah
грн

Сова із дроту. Використовуємо WigJig.

18 Вер 2016
Необхідні матеріали та інструменти:

- WigJig;
- Дріт діаметром 1,5 мм - 30 см;
- Дріт діаметром 0,6 мм - 20 см;
- Бокорізи;
- Плоскогубці;
- Круглогубці;
- Лінійка;
- Надфіль.



Такий інструмент як WigJig є не у кожного, включаючи тих, хто працює з дротом. Але є люди (і я в їх числі), які захопившись цікавою справою скуповують багато різного інструменту, а потім не знають що з ним робити. Хочу показати як застосувати WigJig з користю і зробити просту, але цікаву прикраса з дроту.

Таких ось совушок (і не тільки їх) я роблю для виставок, коли потрібно багато, швидко і не дорого. Такі прикраси завжди користуються попитом у дітей, підлітків і тих, хто прийшов на виставку просто погуляти, не володіючи великими сумами для дорогих покупок.



Працювати з WigJig досить просто. Але потрібен певний час і багато спроб переставляти кілочки, для того щоб потім використати напрацювання як шаблон. В цьому я і хочу вам допомогти - дати готовий шаблон, щоб ви могли відразу розташувати кілочки в необхідному і, на мій погляд, оптимальному порядку.



Тепер можна приступити до формування сови з дроту. Для цього беремо дріт (я використовую мідь) діаметром 1,5 мм і довжиною 30 см.

За допомогою лінійки знаходимо центр і робимо петлю, в тому місці, де буде дзьоб.



Далі проводимо дріт навколо верхніх кілочків, спочатку по зовнішній стороні, потім робимо петлю і проводимо всередину і далі формуємо тільце.



Наступний етап - крила.



І в кінці очі. Робимо один виток, перевіряємо лінійкою довжину кінців дроту, що  залишилися, при необхідності рівняємо бокорізами і обробляємо краї надфілем.



Далі акуратно знімаємо основу з кілочків, круглогубцями докручуємо очі в спіральки.

Дротом діаметром 0,6 мм закріплюємо нещільно припасовані частини сови.



Можна примотати намистину для краси, зачорнити і відполірувати.
Коментарі
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку