Українська
 
uah
грн

Майстер-клас Підставка під чашку Соняшник (частина друга)

2 Чер 2017
1
Другий ряд пелюсток жовтого кольору починаемо знову з арок із пп. Набираємо 3пп



Відгинаємо пелюстку попереднього ряду на перед і в′яжемо стб/н в найближчу вільну арку чорного кольору, так щоб початок ланцюжка із пп був по центру пелюстки з попереднього ряда.



Набираємо 8пп



Пропускаємо арку пп зі стб/н і в наступну вільну арку пп чорного кольору в′яжемо стб/н



Так робимо до кінця ряда



Далі в кожну арку із пп: 1стсн, 5стс2н, 1стс3н, піке, 1стс3н, 5стс2н, 1стсн. Так в`яжемо до кінця ряда. Завершуємо ряд зп. Другий ряд жовтих пелюсток готовий.



Третій ряд жовтих пелюсток. Набираємо 3пп, пров′язуємо стб/н в стб/н першого ряду жовтих пелюсток (стб/н, який ми в′язали в арку із пп чорного кольору).



Набираємо 9пп, стб/н в стб/н першого ряду жовтих пелюсток. Так в′яжемо до кінця ряда.



Заповнюємо арки із пп так само, як пелюстки другого ряда: 1стсн, 5стс2н, 1стс3н, піке, 1стс3н, 5стс2н, 1стсн. Так в′яжемо до кінця ряда. завершуємо ряд зп. Третій ряд жовтих пелюсток готовий. Відрізаємо жовту нитку, ховаємо кінець.



Починаємо робить салатові пелюстки. Для цього перевертаємо соняшних на зворотню сторону. Салатові і зелені пелюстки ми будемо в′язати зворотньою стороною на лице. Приєднуємо салатову нитку у місті з′єднання одної пелюстки з іншою у першому ряду жовтих пелюсток (так, щоб з лицьової сторони не було видно салатової нитки).





Набираємо 10пп, і поступово ховаємо хвостик салатової нитки, стб/н в місце з′єднання жовтих пелюсток першого ряда. Так робимо до кінця ряда.





Наступний салатовий ряд: 1стсн, 7стс2н, 2стс3н, піке із 3пп, 2стс3н, 7стс2н, 1стсн. Так в′яжемо всі пелюстки салатового кольору.



З лицьової сторони виглядає так



Тепер з лицьової сторони будемо обв′язувати пелюстки салатового кольору стб/н. В′яжемо стб/н у кожний ст попереднього ряда, в містах з′єднання пелюстків в′яжемо 2стб/н разом.





В кожне піке в′яжемо 5стб/н.



Обв′язавши всі пелюстки, обрізаємо нитку салатового кольору і ховаємо кінець.



Робимо останній ряд пелюсток - зелений. На зворотній стороні, як і салатові, зеленою ниткою чіпляємо у місті з′єднання жовтих пелюсток третього ряда (так, щоб не було видно зеленої нитки з лицьової сторони).



Пров′язуємо ряд із арок по 11пп.



Далі в арки із пп в′яжемо: 1стсн, 5стс2н, 3стс3н, піке із 3пп, 3стс3н, 5стс2н, 1стсн. Завершили ряд, перевертаємо на лицьову сторону і обв′язуємо зелені пелюстки стб/н так само, як і салатові. Обрізаємо нитку, ховаємо кінець.



Я в деяких місцях прошиваю пелюстки, щоб вони лежали рівно і красиво, тому що це акріл. Спочатку підхватую ниткою другий і третій ряди жовтих пелюсток. Потім переходжу до першого ряда.





Потім те саме роблю з салатовим і зеленим. Вот так виглядає підставка підшита і злегка відпрасована

Коментарі
12 Сер 2017, 20:13
Уважаемые мастера и просто заглянувшие на мой мастер класс! Оставляйте Ваши комментарии!!! Нажимайте "выбрать в избранное"! От Вас не убудет, а мне приятно)))))
0
0
Відповісти
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку