Українська
 
uah
грн

Корисна суміш для прийняття ванни

11 Вер 2018


Напевно, усі з нас чули про Клеопатру і її розкішних молочних ваннах. Наповнити повну ванну молоком вийде дуже недешево. А ось якщо замінити свіже молоко на сухе, то це стане загальнодоступною розкішшю.

Пропоную Вам рецепт, завдяки якому прийняття ванни стане справжньою насолодою.
Морська сіль- 275 грамів;
сухе молоко- 20 грамів;
сода харчова- 20 грамів.
15 крапель аромату ( можна обійтися і без нього, сухе молоко має приємний аромат). Я вибрала аромат із запахом ванілі, в підсумковому продукті вийшов дуже смачний аромат.
Змішайте усі інгредієнти і пересипте у банку з кришкою. Можна користуватися!
На одну ванну використовуйте близько половини склянки суміші.

Морська сіль допомагає виводити токсини з організму, є хорошим дезинфікуючим засобом. Сприяє зміцненню імунної системи, розслабленню і приведенню в тонус м′язів і нервів.
Сухе молоко сприяє нормалізації обміну речовин, омолоджуванню шкіри, розгладженню зморшок. Молоко прекрасно зволожує і пом′якшує шкіру роблячи її ніжною і еластичною.
Харчова сода сприяє виведенню різного роду солей і важких металів з організму.Коли тіло під час прийняття гарячої содової ванни розпарюється, пори відкриваються. Починається процес потовиділення, що активізує процеси очищення організму від шлаків і токсинів, відбувається зниження ваги.
Таку ванну краще всього приймати перед сном. Подібна гаряча ванна розширить кровоносні судини, повністю розслабить втомлені м\′язи і підготує Ваше тіло до сну. Після прийняття ванни не треба використовувати мило, досить злегка обполоснутися під душем.

Коментарі
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку