Українська
 
uah
грн

Свічки з єфірною олією лаванди.

24 Бер 2020
Сьогодні, як і багато століть назад, ефірна олія лаванди є надзвичайно популярною. ЇЇ гіркувато-пряний аромат є відмінним антидепресантом, сприяє розслабленню і відновленню внутрішніх сил, що приносить відчуття чистоти, зцілення, щастя. Це масло для досягнення внутрішньої гармонії, балансу, вона усуває занепокоєння, що вносить ясність в думки і емоції. При цьому лаванда аж ніяк не сприяє плаксивості і самобичуванню.

 Вважається, що запах лаванди допомагає впоратися з заздрістю і агресією. Це один з найбільш вишуканих емоційних афродізіаків, що сприяє витонченості відносин та інтуїтивного взаєморозуміння, що несе ніжність і уважність до партнера.
Також вона сприяє зниженню тиску, нормалізації серцевого ритму, вирівнюванню пульсу і усунення болю в серці.

Запалюючи свічки з ефірною олією лаванди, ви не тільки ароматизуєте приміщення, але і позитивно впливаєте на психо-емоційний стан тих, хто знаходиться в кімнаті.

 Свічки з бджолиного воску з додаванням цього масла очистять і продезинфікують ваше приміщення, наповнять його приємним ненав′язливим ароматом і піднімуть настрій.





Придбати таки свічки можна в мене, в магазині ′Свічна лавочка′, підібравши також бажаний кольор свічки. Зауважу, що всі свічки зроблені виключно з бджолиного воску та є абсолютно натуральними!
Коментарі
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку