Українська
 
uah
грн

Чи можна дарувати годинник?

15 Кві 2020


Розбите дзеркало, чорна кішка, п′ятниця 13-е, подарований годинник принесе розлуку або суперечки...скільки ще ′поганих′ знаків ви знаєте?

Забобони можна трактувати по різному. Так склалося, що раніше люди не знали як правильно витлумачити те чи інше явище, і від цього наділяли його магічними властивостями. Багато з цих прикмет легко руйнуються логікою, але інші настільки міцно вкоренилися у свідомості суспільства, що все ще продовжують турбувати недовірливих людей.

У сучасному світі такі прикмети виглядають безглуздо, адже не мають ніякого логічного пояснення. Вони тримаються лише на вірі, і переконати людей за допомогою логіки - неможливо. Адже кожна прикмета знаходиться глибоко в свідомості людини і передається з покоління в покоління.

Годинники - прекрасний подарунок, і мабуть, бажання дарувати їх близьким було таке велике, що з′явилося контр-переконання. Згідно з яким, якщо ви отримаєте за годинник купюру незначного номіналу, то погана прикмета автоматично перестає діяти. Адже це вже не дарування в повному розумінні слова, подарунок ніби викуповується.

Зовсім інші значення годинника в якості подарунку у інших країнах. Ось деякі із них:

- Якщо чоловік дарує жінці годинник: Заява про те, що «ми разом на кожну секунду дня». Він віддає свій час жінці.❤️

- Коли жінка дарує чоловікові годинник: Жінка заявляє, що «мій час - твій час. Твій час - мій час».
Всякий раз, коли ви сумуєте за вашою половинкою, просто пам′ятайте, що кожну хвилину інша людина думає про вас. Вона поруч.❤️

- Подарунок другу у вигляді годинника: Ціную час проведений разом і сподіваюся на довгу дружбу. Я бажаю тобі відчувати себе щасливим кожен день.❤️

- Годинник - як подарунок колезі, керівнику, діловому партнеру, означають: Я ціную ваш час. Бажаю вам успіху і нових досягнень. Глибоко шаную вас.❤️

Як бачите, годинник у вигляді подарунку несе в собі різні трактовки. Я схильна вірити, що подарунок несе той посил, і ту енергію, яку ми в нього вкладаємо. Додайте до нього приємні побажання і ваш подарунок гарантовано буде ′заряджений′ на позитивні емоції.
Коментарі
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку