Українська
 
uah
грн

Перетворіть Cвоє Захоплення в Джерело Доходу! 1ч.

27 Кві 2018


В умовах економічної кризи багато хто шукає, або вже мають можливість додаткового заробітку. Життя на одну зарплату здається нічним кошмаром з минулого, тим більше, що в наше століття чудо-технологій побудувати успішний бізнес онлайн з нуля простіше простого! Любіть створювати незвичайні м′які іграшки? Саме час перетворити своє хобі на джерело стабільного доходу! Сім цінних порад нижче допоможуть вам розібратися, як заробити на рукоділлі.

Так як ми з особливою ніжністю ставимося до лосів в Moosteria, саме ці плюшеві іграшки будуть ілюструвати в даній статті секрети хенд мейд продажів в Інтернеті.

1. Створюйте своїми руками унікальні м\′які іграшки. Щоб привернути увагу потенційних клієнтів потрібно не просто щось дуже добре вміти робити - необхідно обов\′язково виділятися з натовпу. Навряд чи варто очікувати ажіотажного попиту, штампуючи традиційних ведмедиків і зайчиків. Як відомо, покупці - народ непостійний і немає нічого дивного в тому, що вони бажають чогось принципово нового і незвичайного. Любіть експериментувати і дивувати рідних і друзів особливими презентами? Плюшевий лось ручної роботи без сумніву стане справжнім хітом серед звичних образів.

2. Шукайте яскравих однодумців. Інтернет стирає кордони і сьогодні дуже легко знайти однодумців в будь-якій частині світу. Соцмережі - відмінна торгова площадка і улюблене місце спілкування та обміну досвідом серед майстрів. Не полінуйтеся створити у себе в Фейсбуці, Інстаграме або на Ютубі запам\′ятовуються хештеги, які не тільки спростять навігацію у вашій групі, але і стануть знаком якості для майбутніх партнерів і клієнтів. Прикладом можуть служити такі хештеги: #хендмейдіграшки, #плюшеваіграшка, #продажаплюшевихіграшок, #мякийлосьручноїроботи, #продатьплюшевоголося, #мякийлось, #плюшевий лось, #мягкілосіручноїроботи.

3. Використовуйте соціальні мережі для просування власного хенд мейд магазину. Можливо вам буде потрібно витратити трохи часу для пошуку своєї цільової аудиторії, проте навіть обмежившись такими платформами, як Фейсбук, Пінтерест і Інстаграм можна швидко знайти бажаючих купувати ваші вироби ручної роботи. Виберіть унікальну назву вашого бренду, яке вигідно виділить вас і обов\′язково приверне увагу. Для початку будьте активним модератором у вашій онлайн-групі, регулярно публікуйте корисні тематичні матеріали - цікаві статті, фото, відео і поступово розбавляйте загальний контент демонстрацією власних сміливих розробок, тобто прикладами вашого творчого таланту.
Коментарі
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку