Українська
 
uah
грн

Розіграш подарунків, до 20.11!

14 Лис 2021
1
Вітаємо! Запрошуємо вас взяти участь у розіграші трьох чарівних серцекрильців, стильних брошей ручної роботи.

Події, які наштовхнули нас на таку лотерею, детальніше викладені у відео Ютуба (за синьою кнопкою знизу/знизу цієї сторінки). Там же – і всі нескладні деталі щодо участі в цій події. А коротко - ми просто ділимося з вами радістю від зростання нашого російськомовного Ютуб-каналу та у зв′язку з цим готові подарувати три авторські в′язані серця з крилами метелика. Як більших, так і менших – переможцям буде, з чого вибрати!


До одного із серцекрильців ми додаємо також безкоштовну доставку до всіх країн, куди відправляє Укрпошта, і до всіх – безкоштовну доставку Україною.


Також ці приємні події стимулюють нас якнайшвидше реалізувати те, що ми й так планували – створювати якісні майстер-класи наших авторських виробів. Таким чином, любителі, а особливо любительки, створити своїми руками щось прекрасне та незвичайне знайдуть у нас іще більше корисних цікавинок.


Таким чином, потроху ми розвиваємося – завдяки вам, дорогі відвідувачі, шанувальники та покупці! Відповідно, стаємо ще кращими. За що вам і дякуємо!

Беріть участь у розіграші прямо зараз, адже час там дуже обмежений!
Прикрашайте світ – свій та своїх близьких – дивовижними крилатими серцями! І давайте проростати крилам своїх сердець, бережіть їх!
Ми віримо, що вам обов′язково пощастить!


А ще там є трохи імпровізації майстра Олександра на дримбі !
Щасти!

Коментарі
Пожалуйста, делитесь Вашими лайками, мыслями, впечатлениями!
2
0
Відповісти
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку