Українська
 
uah
грн

З чим одягати прикраси ручної роботи

16 Cіч 2022


Одвічне бажання кожної жінки, виглядати стильно та вишукано та не докладати до цього багато зусиль...

Можна мати в гардеробі декілька речей, але якщо вміти правильно їх поєднувати та доповнювати аксесуарами, то ми отримуємо повноцінний образ на кожний день.

Так з чим же та як одягати прикраси ручної роботи?

Якщо у Вас є вироби ручної роботи (брошки, сережки, браслети, кольє), то Ви з легкістю можете змінювати свій образ, не докладаючи зусиль.
Головне потрібно пам`ятати декілька важливих правил:
1. Правило трьох прикрас. За один раз можна одягнути не більше трьох виробів!
- каблучка браслет сережки.
- кольє сережки браслет.
- годинник сережки брошка.

2. Не варто в одному образі перевантажувати зону декольте та обличчя. Одягаєте об`ємні сережки? Наступною нотою нехай стане браслет. Обрали масивне кольє? Тоді вуха нехай прикрасть мініатюрні сережки-пусети.

3. Також обов`язково потрібно враховувати кольорову гамму одягу та прикрас. На червону сукню не варто одягати зелену брошку. А от з чорною сукнею така прикраса виглядатиме гармонійно.

Ось такі вони основні правила.

А от з чим одягати прикраси ручної роботи читаємо далі.

Брошку ручної роботи можна з легкістю одягнути як на офісний піджак, так і на джинсову куртку або жилетку, сукню або сорочку, светр або пальто. Головне пам`ятати правила поєднання прикрас та дрес-код.

P.S. А щоб брошка не обвисала на тонкій, легкій тканині, підкладіть вартний диск або шматочок фетразі зворотньої сторони одягу, а тоді вже застібайте булавку. Так Ваша брошка завжди ефекто виглчдатиме на своєму місці.

А також пам`ятаємо про правила догляду за прикрасами ручної роботи.
Коментарі
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку