Українська
 
uah
грн

Як зробити волосся ляльці

16 Лют 2015
Для виготовлення волосся лялькам можете використовувати найрізноманітніші волокна. Можливо це будуть стрічки з атласу, штучне волосся, шовк, ангора, мохер, пряжа, і навіть зістарені перуки і шиньйони. Для кожного з видів матеріалу користуються своєю технікою роботи, яка вимагає акуратності і терпіння. Розглянемо одну з технік кріплення волосся текстильної ляльки.
 
1. Вам знадобиться простий олівець, ножиці, гачок №0,9, пасма штучного волосся. І лялька... Довжину волосся підбирайте залежно від бажаної зачіски.



2. Намалюємо на голівці основні і додаткові лінії, щоб було зручно вплітати пасма волосся. Розділимо волосяну частину голови ляльки на зони (див. рис.).



3. Беремо тоненький пучок з волосся, і за допомогою гачка протягуємо його в тканину, формуємо петельку і затягуємо вузлик.





Таким чином ми кріпимо волосся проходячи вздовж ліній. Вплітаємо по окружності голови, потім вставляємо волосся по лінії від маківки до потилиці, по лінії від вуха до вуха. І заповнюємо інші зони голови (можна в хаотично-шаховому порядку).











4. Ретельно опрацьовуємо зону маківки. Тут намагаємося закріпити волоссячко по колу. Можна зробити вставне волосся на маківці, для цього заздалегідь зробіть отвір в який вставляється і приклеюється волосся).







Творчих Вам успіхів!
Коментарі
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку