Українська
 
uah
грн
Автор статті
21 Робіт

Як доглядати за виробами з мережива.

21 Cіч 2016
Вироби з мережива «фріволіте» дуже міцні і довговічні, але без належного догляду можуть втратити свій зовнішній вигляд. Слідуйте декільком правилам зберігання і порадам по догляду за мереживом, щоб прикраси радували вас якомога довше.



Мереживо.



1. Мереживні вироби, навіть якщо вони не містять інших деталей (намистин, страз, бісеру), перуться тільки вручну!
 
Періть в мильному розчині, уникаючи тертя. Легкими рухами пальців очистіть мереживо від пилу. Прополощіть в чистій воді.
 
При сильному забрудненні допустиме використання зубної щітки з м′яким ворсом, щоб відчистити пляму. Але не перестарайтеся! Так що набагато простіше зайвий раз випрати мереживний виріб, ніж боротися з наслідками недбалого поводження.

2. Біле мереживо необхідно вибілювати. Після прання не викручуйте виріб. Дайте воді повністю стекти.
 
3. Далі розправте всі елементи виробу і, не досушуючи його до кінця, пропрасуйте через марлю або будь-яку іншу тканину.
 
Прикраси.



1. Уникайте попадання пилу і вологи на виріб.
 
2. Уникайте контакту виробу в упаковці, це дозволить уникнути забруднення і механічних пошкоджень.
 
3. Прання тільки ручне! Обережно очистіть прикрасу за допомогою невеликої кількості мила і зубної щітки з м′яким ворсом. Промийте і просушіть виріб за допомогою фена.

4. Єдині метали, які не піддаються окисленню - це платина і золото. Тому, якою б якісною не була б фурнітура, згодом металеві деталі виробів можуть почорніти.
 
Надати їм нового вигляду можна почистивши метал за допомогою зубної пасти і тканини або ватного диска. Для дрібних елементів слід використовувати вушні палички, змочені в розчині води і пасти 50:50, щоб уникнути попадання розчину на мереживо.



Дотримуючись цих простих правил ви зможете продовжити життя своїх мереживних прикрас на 20 і більше років. Радувати око вони будуть так само, як і в перший день покупки. :)
Коментарі
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку