Українська
 
uah
грн

Зроби себе сам!

25 Вер 2016


Кожна людина прагне успіху і кожна людина спроможна його досягти! Ким би Ви не були — домогосподаркою або менеджером в невеликому офісі, банківським співробітником або ж фармацевтом — мета кожного це успіх і самореалізація. Але як домогтися цього, якщо дні так схожі на попередні і так важко наважитися ступити крок в невідомість? Багато людей ходять на свою роботу а бачать себе зовсім в іншому. Вихід є і кожен здатен змінити своє життя, просто зробіть перший крок!

Отож бо відкривайте скриньку пандори і добувайте звідти всі свої приховані таланти і мрії. Я щиро вірю- у кожної людини є свій особливий хист до чогось, його просто потрібно знайти. Не нийте і не розказуйте як важко, кожній людині важко а комусь ще важче як вам!



Хоче бути не просто домогосподаркою - вперед. Не маєте можливості йти на роботу, чи якісь інші обставини вас у цьому стримують - працюйте в дома! Вичитала одну цікаву фразу `Творчість - це інтелект, що розважається!` і на мою думку щей постійно розвивається. Тож якщо вам серце лежить до розваг - давайте розважатися разом!
Немає значення чим ви вирішили займатися, головне не полишати цього бажання. Якщо наполегливо працювати в своєму улюбленому руслі у вас обов`язково щось тай вийде!



Знаю по собі що багато людей котрі стоять на порозі першого кроку, зустрічаються з критикою найближчих людей. Не варто на цьому зациклюватись, якщо ви робите свою роботу добре, отримуєте задоволення а якщо щей якусь фінансову мотивацію, обов`язково продовжуйте! Люди, котрі не підтримували вас на початку вашого шляху - зрозуміють свою помилку самі і підтримають з часом, коли побачать що ви не налаштовані здаватися!

Творчих успіхів вам! Наснаги та нових звершень! Вчіться і працюйте над справою свого життя! Саме ми маємо стати прикладом для наслідування!







Коментарі
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку