Українська
 
uah
грн

Картини String Art в інтер′єрі

24 Жов 2016
Види і стилі інтер′єру будинку або квартири змінюються дуже швидко. У моді то авангард, зі своєю яскравістю і неординарністю, то холодний норвезький стиль. Є любителі кантрі і провансу, які вважають за краще все максимально наближене до природного. Бароко в ліпному і живописному оздобленні стель і стін; Ренесанс зі своєю чіткістю і простотою.

Кожен підбирає інтер′єр на свій смак, а разом з тим і невеликі елементи декору, такі як статуетки, скриньки і картини. Останні завжди були якоюсь родзинкою в наповненні будинку. Вони надають затишку і тепла кімнаті, в якій розташовані. А розглядаючи пейзажі, зображені на полотні, можна довго подумки плавати по морях з Айвазовським, або милуватися ірисами Моне. Але на жаль, не всі можуть дозволити собі повісити у вітальні картини цих прекрасних художників. В замін можна вибрати, щось більш просте, але не менш вишукане.



Якщо ви любите вносити щось нове в ваш інтер′єр, до душі вироби з натуральних матеріалів, тоді вам сподобаються картини, виконані в техніці String Art (стрінг арт). Термін стрінг арт (від англ. string - струна, нитка і art - мистецтво) - це створення візуальних об′єктів за допомогою ниток, натягнутих на вбиті в площину цвяхи. Це може бути картина на стіні або невелике панно, техніка стрінг-арт знайшла найрізноманітніше застосування.



Натуральна дерев′яна основа, кілька сотень цвяхів, пару кілометрів ниток і ось уже готова чудова карта світу для вашого кабінету. Ще кілька безсонних ночей і можна створити репродукцію Ван Гога. Ексклюзивна картина в вашу вітальню за індивідуальним замовленням? Легко!



String Art дає можливість красиво і оригінально прикрасити будинок незвичайними панно. А найприємніше, що ви самі можете намалювати ескіз для вашої картини.
Коментарі
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку