Українська
 
uah
грн

Горщик для квітів з пластикової пляшки

16 Cіч 2017
Вітаю! З цього майстер-класу Ви зможете дізнатися, як легко і швидко можна зробити горщик для квітів зі звичайної пластикової пляшки. Також, зробивши цю саморобку зі своїми дітьми, можна добре провести з ними час.

В кінці цієї статті я розміщу своє відео, де показані всі етапи створення цієї саморобки.



Нам знадобляться: пластикова пляшка з рівними стінками, ножиці, акрилові фарби, пензлики, незмивний маркер, олівець.



Горщик буде у вигляді кота. Тому спочатку треба намітити голову кота. Для цього, трохи вище половини пляшки, фломастером починаємо малювати голову з вухами, як показано на фото. Контур голови повинен бути вище іншої частини горщика.



Враховуємо те, що вона повинна бути над двома ніжками пляшки (якщо денце не рівне), які будуть як-би лапками кошеняти. Але не страшно, якщо це не вийде - буде кіт, який повернув голову. А з верхньої половини пляшки зробимо совочок для землі.

Вирізаємо. Будьте обережні, не поріжтеся!



Підрівнювати і вирізати дрібні деталі краще маленькими манікюрними ножицями.



Тепер приступаємо до фарбування нашого горщика. Я пофарувала його білою акриловою фарбою. Але, звичайно-ж, можна використовувати будь-який інший колір, який Вам подобається. Акрилова фарба сохне дуже швидко, тому не забувайте закривати баночку і не дозволяйте фарбі засохнути на пензлику.



Отже, перший шар готовий, але він не дуже щільний і подекуди є пропуски, тому я почекаю хвилин двадцять, поки фарба висохне, і пофарбую вдруге.



Я пофарбувала заготовку двічі. Фарба висохла. Можна взяти незмивний фломастер і намалювати мордочку кота.



Варіант ′мордочки сплячого кота′ видно на наступному фото на палітрі, я намалювала його чорним кольором. Можна витратити кілька хвилин і намалювати мордочку фарбами. Для цього беремо олівець і намічаємо очі і мордочку.



Я вирішила намалювати кішечку з великими синіми очима. Якщо у Вас щось не вийшло намалювати з першого разу, то це легко виправити, зафарбувавши це місце основним кольором (у мене - це білий) і спробувати знову.



Ось така кішечка у мене вийшла! Чекаю поки фарба висохне.

Перед тим, як засипати землю в горщик, я вирішила обернути горщик в плівку, тому що акрилова фарба, коли висихає, стає матовою на дотик і легко може забруднитися.



Засипаю дренаж і землю. Висаджую квіточки.



Ось така кішечка у мене вийшла !!! Пропоную Вам подивитися моє відео ′Горщик для квітів з пластикової пляшки′.
Коментарі
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку