Українська
 
uah
грн

Різдвяний ангелок

6 Лис 2017
1


В першу чергу прошу вибачення за якість фотографій, бо починала робити в день, а завершувала ввечері...



Вам знадобиться тканина, наповнювач, аксесуари, нитки, пряжа для волося, викрійка (дану викрійку зробила сама, але думаю в інтернеті є багато різних). Тканину для тіла беремо тілесного кольору, або білу фарбуємо в заварці чаю чи кавою.

- Складаємо тканину лицем до лиця, прикладаємо викрійку і обводимо, не забуваємо залишати отвір через який будем вивертати і наповнювати (я обвожу спеціальним маркером який зникає через 24 год, ви можете скористатись милом чи простим олівчиком).

-Після того як обвели деталі прошиваємо їх швом «голка назад» (будьте уважні не зашийте отвори).



- Як прошили всі деталі, вирізаємо їх, і перевертаємо (детальки маленькі, тому перевертаю за допомогою палички для суші чи тоненького пензлика).

- Набиваємо тільце холофайбером чи синтепоном (набиваю також за допомогою паличкки для суші).



- Після набивки зашиваємо всі отвори.

- Для платячка відрізаю смужку тканини, також взяла круживо, але це не обовязково- Для ручок також вирізаємо квадратики з тканини відповідного розміру.



- Я склала тканину і круживо разом, після чого нанизуємо на голку з ниткою, щоб потім горловину можна було стягнути.- Після того як зробили попередній процес, складаємо лицем до лиця і зшиваємо края плаття щоб вийшла труба.

- Одягаюмо трубу (плаття) на тіло і стягуємо горловину.



- Після того як стягнули горловину, пришиваємо плаття до тіла.

- Переходимо до ручок, складаємо тканину лицем до лиця, прикладаємо ручку і обмальовуємо її, після чого прошиваємо швом «голка назад».

- Перевертаємо проширі рукавчики і одягаємо на ручки.



Ось тут наступив вечір:(

- Пришиваємо руки до тіла. Я спочатку закріплюю нитку на одній з ручок, потім протягую голку через все тіло і закріплюю іншу ручку, і так декілька раз. Ви можете це зробити іншим зручнішим для себе способом.

- Тепер можна перейти і до зачіски. Вставляю голку в голову наскрізь, орієнтовно по середині чи на рівні уявних вушок, і з булавочок роблю ірокез.



- Намотую нитку так, ніби малюю вісмірочку формуючи з двох боків гульки.- Після того як на мою думку достатньо волосся, я по пробору пришиваю ниткою, щоб зафіксувати зачіску.



- Гульки по бокам також фіксую пришиваючи їх по колу. От і готова зачіска, тепер малюю очі, я малюю акриловою фаброю, але ви можете намалювати просто чорною ручкою. Також малюємо щічки румянами. І я ще намалювала взуття, але це також не обовязково.

- В останю чергу пришиваю крильця і декорую шию (для прикладу це може бути бантик як на фото, або як в мене стрічка з трояндами). Ось таке чудо можна повісити на ялинку, подарувати на свята, чи прикрасити дитячу кімнату:)

Сподіваюсь все зрозуміло...

Коментарі
8 Лис 2017, 13:49
Дуже миле янголя)
0
0
Відповісти
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку