Українська
 
uah
грн

Плетені сережки-цвяшки в комплект до браслету ′Лотос′

9 Сер 2018


Ідею виготовлення сережок-цвяшків ′Лотос′ в комплект до однойменного браслету мені подала майстер з Молдови Ольга Кожакару - мій учитель. Сережки робляться дуже швидко, з мінімальними витратами і чудово виглядають в комплекті. Я вирішила поділитися з Вами цією технікою. Цим способом можна виготовити легко і швидко різні сережки-цвяшки як з підвісками, так і без, в комплект до будь-якого плетеного браслету або намиста, використовуючи ті ж матеріали.

Для виготовлення однієї сережки мені знадобилося:



Шнур Nanofil 0,12 мм;
бісер блакитний 10/0;
1 шт. конусного страза в оправі ss16;
4 шт. кришталевих намистин 3х4 мм;
4 шт. синього бісеру;
8 шт. намистин Dragon Scale (далі DS);
4 шт. блакитного блискучого бісеру 11/0 miyuki;
4 шт. твін;
гвоздик з платформою 8 мм з нерж. стали;
блакитний бісер 15/0 miyuki.

Для підвіски - металева намистина 4 мм з алмазним напиленням; кришталева підвіска і 10 шт. райдужного кристала бісеринок 15/0 miyuki.

Так само знадобитися тонка голка, я використовувала Royal №16. Нитку використовуємо одинарну, бо будемо проходити через намистини і бісер кілька разів.

Нанизуємо: синій бісер, твін - 4 рази, закриваємо колечко, залишивши другий кінець нитки 18-20 см (ним будемо працювати \\\\ ′лицева сторона\\′ сережки). Проходимо по колу колечка і зав\\′язуємо одинарний вузол, проходимо голкою далі, виводячи її з твіна. Піднімаємося на другий поверх твіна:





Набираємо на голку 1 блакитний 10/0 бісер, кришталеву намистину, ще 1 бісер, проходимо в наступний твін і т.д.



Закінчуємо ряд, вийшовши з блакитної бісеринки. На цьому закінчуємо поки роботу основною ниткою, вдягаємо в голку залишений кінчик нитки. Плетемо серцевину лотоса. На фото видно, що наш кінчик виходить з синьою бісеринки, а потрібно, щоб виходив з твіна, тому рухаємося у напрямку нитки, виводимо голку з твіна, далі набираємо 2 намистинки DS, проходимо через наступний твін і т. д.



Проводимо голку в першу намистину DS, нанизуємо 1 блакитну бісеринку 11/0 miyuki, проводимо голку через другу намистину DS, потім через твін і т. д.



Виводимо голку з блакитною бісеринки.



Далі нанизуємо страз в оправі, проводячи голку через дві сусідні дірочки, і вводимо голку в наступну блакитну бісеринку:



Вийшовши з бісеринки, вводимо голку в ту ж саму дірочку, з якої виходила нитка перед бісеринкою! Нитку підтягуємо, саджаючи страз в серединку. Виводимо голку з сусідньої дірочки оправи і проходимо в наступну бісеринку. Продовжуємо пришивати страз, підтягуючи нитку. Робимо ще один закріплюючий ряд, повторюючи попередній, не забуваючи добре підтягувати нитку.







Робота цією ниткою закінчена, залишилося закріпити нитку і обрізати її. Для цього виводимо її на виворіт, пройшовши через намистину DS, потім через нижню дірочку твіна, вивівши голку на виворітну сторону. Закріпки я робила між твіном і синім бісером. Я зробила 3 ​​закріпки. Нитку обрізала, залишивши невеликий кінчик, бо його все одно не буде видно, головне, щоб він не заважав.
Продовження див. в другій частині.
Коментарі
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку