Українська
 
uah
грн

Телец - какие камни выбрать?

25 Лют 2019
Який камінь найкраще підходить Тельцям, які є земним знаком? Їм підходять ґрунтовні камені з високою щільністю і твердістю.



Білий або зелений агат здатний принести щастя Тельцю у всіх починаннях. Камінь піднімає настрій схильним до депресій людям, дає їм сили для життя. Агат допомагає мовчазним Тельцям на важливих виступах перед великою кількістю людей. Особливо піклується про матеріальний достаток Телець буде радий чорному агату в оздобленні. Блакитні відтінки додадуть життєвої енергії та активності.

Тельцю протегує авантюрин - камінь удачі в бізнесі і любовних справах. Для людей, чиє життя пов′язане з ризиком і частими небезпечними підприємствами цей камінь буде незамінний. Він допоможе спіймати удачу і вийти переможцем із складної ситуації. Але не варто носити його занадто часто, щоб не стати безтурботною і надто азартною людиною.

Тельці дуже схильні до чужого впливу, стороння думка для них часто означає більше власної. Щоб захистити себе від надмірного енергетичного впливу ззовні, цьому знаку рекомендовані прикраси з халцедоном. Особливо це актуально для тих, чия робота пов\′язана з безпосереднім контактом з безліччю людей. Камінь здатний уберегти від зайвих хвилювань і тривог.

Астрологи рекомендують носити хризопраз тим Тельцям, яким не вистачає впевненості в собі і своїх силах. Крім того, камінь бореться з лінощами і апатією, які так властиві Тельцям. Хризопраз дарує активність і бажання рухатися вперед. Прикраси з ним допоможуть творчим особистостям краще виразити себе, а винахідникам і вченим - втілити свої ідеї в життя.

Серед напівкоштовних каменів найбільш підходящим для Тельців є рожевий кварц. Він позитивно впливає на сферу міжособистісних відносин. Кварц сприяє гармонізації сімейного життя і допомагає тим, хто переживає невдачі в особистому житті. Мінерал дає сили рухатися далі і залишити негативний досвід в минулому.

Бірюза - це камінь переможця. Легкість розуміння ситуації і впевненість, що підносяться цим каменем, допоможуть Тельцю здобути перемогу над конкурентами не виснаживши моральні і фізичні запаси енергії.

Тельцям небезпечно носити занадто активні камені, їм потрібні амулети, що направляють їх власну енергію в потрібне русло.

Не підходять Тельцю: обсидіан, аметист, бурштин і пірит. Не можна приймати в подарунок опал, це може викликати заздрість. Крім того, цьому знаку зодіаку слід з обережністю ставитися до геліотроп.

При виборі прикраси слід уважно прислухатися до свого внутрішнього голосу. Якщо від дотику до певного каменю всередині виникло почуття тепла, значить - це правильний камінь.


Коментарі
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку