Українська
 
uah
грн

Ловець снів як потужний домашній оберіг. Частина 1

28 Вер 2016
У потоці сучасної моди на все індіанське, яка докотилася і до наших земель, практично кожен вже знає про Ловців снів і їх призначення захищати нас від поганих і неспокійних снів, залишаючи тільки добрі та хороші. Але мало хто знає, що призначення цього амулета не обмежується лише світом снів. Адже додаючи в нього різні пропорції та комбінації натуральних каменів, ниток, пір′я, навіть за допомогою кольорової гами з Ловця снів можна створити не тільки сильний амулет від нічних кошмарів і безсоння, а й цілий домашній оберіг для всіх домочадців.



За допомогою його сили людина зможе знаходити причини, відповіді і рішення в подіях життя, які так часто приходять до нас увісні, та в момент пробудження випаровуються з пам′яті. Крім того, він може навіяти гарний настрій, почуття радості, натхнення і навіть нові ідеї. Тому, вибираючи собі той чи інший Ловець, потрібно також враховувати для яких саме цілей він вам потрібен, яку роботу повинен виконувати. Тут важливо все - і колір, і складові матеріали, і зображення.

Так, червоні нитки та намистини допоможуть знайти і зробити сильнішою любов у домі, захистити себе та рідних від лихого ока і додати силу духу.

Рожеві наповнять відносини ніжністю і романтикою, а також захистять від ревнощів.

Ловець снів зеленого кольору буде оберігати і захищати від хвороб ваше здоров′я, додасть удачу і гарний настрій, а також допоможе легше пережити зміни в житті.



Салатові нитки підійдуть для амулета молодої пари, яка хоче зберегти свої стосунки і ніжність почуттів.

Бірюзовий Ловець найкраще повісити в кімнаті студента або учня в період сесій, а також людей, які виступають перед великими аудиторіями.

Помаранчевий допоможе замкнутій людині стати більш відкритою, знайти нові знайомства, а жовтий стане хорошим оберегом для творчих і інтелектуальних людей, так як допоможе знайти натхнення та бажання пізнати нове.

Амулет блакитних відтінків допоможе стати більш впевненим у собі, легше приймати важливі рішення, розвине чуття.
Синій також дасть впевненість і незалежність, захистить від обману та зради.



Фіолетовий допоможе творчим людям знайти натхнення, звільнить від поганих думок і страхів, захистить від нещастя.

Білий очистить, допоможе переосмислити життя або втрату. Також він допоможе учням і студентам, адже розвиває пам′ять.

Чорний допомагатиме контролювати емоції, дасть рішучість і твердість духу.



Додаткові «завдання» амулета коригуються властивостями натуральних каменів, намистин, скла, пір′я, мушель, металу (наприклад, дуже хорошим доповненням до основних функцій ловця є мідь, яка благотворно впливає на здоров′я людини) та зображень, які часто поміщають в центрі Ловця.
Коментарі
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку