Українська
 
uah
грн

Стиль і кількість аксесуарів в образі

29 Бер 2019
Стиль аксесуарів

Від вашого стилю одягу залежить вибір аксесуарів, зачіска, макіяж і навіть ваша хода і поведінка. Якщо на вас спортивний костюм, в якому ви йдете на тренування, то, звичайно, надягати кольє не варто. До вечірньої сукні абсолютно не підходить дешева біжутерія. Діаманти і дорогі прикраси не слід надягати на роботу. Необхідно завжди пам′ятати, що образ повинен витримуватися в одному стилі. Літній сарафан добре поєднується з пластмасовими або дерев\′яними браслетами, силіконовими годинниками в різній колірній гаммі. Прикраси з перлів підходять для вечірніх нарядів. Звичайно, ви можете експериментувати в змішуванні стилів, тільки якщо впевнені, що будете виглядати просто відмінно.

Форма аксесуарів

Вибір форми аксесуарів залежить від того, які основні лінії в одязі, який одягнений на вас в даний момент. Тобто, якщо у вашого костюма квадратні борти і строгі лінії (наприклад, діловий костюм), то і біжутерію ви повинні вибирати з гострими і чіткими гранями і кутами, з геометричними формами (квадратні сережки, трикутний кулон, пряжка на туфлях і т.п .). Якщо ж елементи одягу мають плавні, округлі обриси, то і прикраси повинні бути ніжної форми. Звичайно ж, все залежить від того, куди ви плануєте піти в даному вбранні. На вечірку можна спокійно одягнути до квадратного вирізу сукні великі сережки у формі кілець.

кількість аксесуарів

У вашому образі не повинно бути багато аксесуарів. Звичайно, циганки, які обвішані прикрасами, мають свій власний стиль. Але вам не варто брати з них приклад, якщо ви не хочете без смаку виглядати. Намагайтеся не перевантажувати свій образ прикрасами. Потрібно вибрати кілька деталей (краще дві), наприклад, шарфик і сумочка в одній колірній гамі, намиста і сережки, ремінець і туфлі зі схожими елементами, брошка і кільце в одному стилі. Якщо у вас кільця на кожному пальці; більше двох аксесуарів в одному кольорі; кілька ланцюжків, різних за кольором і формою - це відсутність почуття міри.

Коментарі
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку