Українська
 
uah
грн

Риби - який камінь підходить?

4 Кві 2019


Для знака Риби аметист обов′язково буде сильним талісманом від різних бід. Камінь береже від усіх згубних пристрастей і необдуманих рішень, а приносить лише щастя і сміливість. Аметист дарує удачу, приносить мир в сім\′ю. Він позбавляє Риб від перепадів настрою, заряджає позитивною енергією. Аметист пом\′якшує гіркоту любовної невдачі, сприяє зародженню нового почуття.

Талісман з коралом допомагає бути більш впевненим у своїх силах, приймати вірне рішення. У важкій ситуації Риба збирається думками, використовує логіку і обов\′язково підключає інтуїцію. Корал робить людей психічно врівноваженими. Як оберіг, корал захищає від пристріту, покращує фінансовий стан і привертає любов. Володар такого талісмана завжди в центрі цікавих подій.

Опал захищає Риб від заздрісників, аферистів, брехунів. Слабким натурам він надає твердість характеру. Через мінливе ​​забарвлення опал асоціюється з мінливістю. Але Рибам молочно-біла різновид мінералу (кахолонг) приносить сімейне благополуччя і піднесену любов. Серед представників знака багато творчих людей. Опал підсилює їх таланти, породжує натхнення.

Перли - камінь грошей і багатства. Він допоможе своєму власникові отримати високооплачувану роботу, налагодити власну справу, залучити прибуток. Також він наділяє Риб внутрішньою енергією і відмінною працездатністю.

За допомогою місячного каменю у Риб з\′являється творче натхнення, розкриваються таланти, які до цього були приховані. Місячний камінь покращує посидючість і концентрацію уваги, тому його рекомендують гіперактивним дітям. Талісман сприяє розвитку інтуїції, проникає в підсвідомість. Він дарує справжні і глибокі почуття, здатний залучати любов і позбавити від самотності. Носії каменю не мучаться від безсоння і неусвідомлених страхів.

Астрологи сходяться на думці, що втомленим Рибам не завадить мати при собі талісман з тигрового ока, який поверне радість в житті, приверне позитивні ситуації, поліпшить тонус організму. Мінерал відкриває в них прихований від чужих очей талант, дає ясність розуму і правильне рішення в найскладніших ситуаціях. Рибам тигрове око неодмінно стане хорошою і надійною опорою і захистом у важких ситуаціях, допоможе передбачити небезпеку і стати впевненіше і твердіше в прийнятті рішень. Мінерал допомагатиме своєму носієві енергетикою ще довго після того, як він зніме його.

Риби - чутливий знак. Їм протипоказані активні, наполегливі камені. Яскраво-червоне і густе темне забарвлення мінералів може спровокувати депресію. Список каменів з якими Рибам слід бути обережними: гематит; змійовик; лазурит; рубін; сердолік; циркон; яшма.
Коментарі
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку