Українська
 
uah
грн

Українська вишивка - це сучасно!

28 Гру 2013
5
На території України (на відміну від Росії та Білорусі) українська традиційна вишивка, як можна помітити, залишається дуже популярною і сьогодні, з кожним роком тільки поширюючи кордони свого впливу регіон за регіоном.

Звичайно, традиційна культура не стоїть на місці та під впливом моди осучаснюється та набирається нових яскравих бачень. Тільки погляньте як наші українські модельєри кожного разу вигадують всі більші й більші приклади використання багаторічних традицій у сучасному світі.





Тож виділитися і показати усьому світові українську вишивку можна не тільки за допомогою вишиванки, а ще й під іншим кутом у вигляді паспорту, чохлу та інших не менш стильних аксесуарів.













Пам′ятаю такий випадок зі свого життя: у Лондоні на реєстрації показувала свій паспорт у обкладинці «Тризуб», на що митник мені сказав, що у мене дуже стильний аксесуар, глянувши ще раз звідки я і протянув щось типу «Ммм... Україна...». Я на радощах так почала посміхатися, що майже забула його забрати...





Коментарі
29 Гру 2013, 21:27
Чудові роботи. Поєднання простоти і стилю. Приклади розвитку української вишивки. Дюкую.
0
0
Відповісти
Віка, дякую за приємні слова :)
0
0
Відповісти
5 Cіч 2014, 09:43
Дуже гарні та акуратні роботи! Я теж поціновувач такого стилю в побуті.
0
0
Відповісти
Оксана, дякую :) Мені здається начебто такі роботи заряджають дім та його власника))
0
0
Відповісти
7 Cіч 2014, 23:32
Гарно, майстерно виконані роботи, Аніла! Я теж захоплююсь українськими мотивами і згодна з вашою думкою, що аксесуар в українському стилі - це новий погляд на звичні речі.
0
0
Відповісти
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку